Welovetiszato
Welovetiszato

Bor | Mámor | Stifolder | Slow vacsora a Graefl Majorban – Kétútköz

  • Időpont:2019. augusztus 16. 19:00 - 21:00
  • Helyszín:Graefl Major - Kétútköz
  • Belépődíj:Vacsora/borkóstoló : 14.500 Ft

Tudjátok mi az a Stifolder? Itt az alkalom, hogy egy kellemes, nyári slow food vacsora keretében három tehetséges férfi tolmácsolásában megismerjétek a Graefl kastély és biomajorban.
A Great Taste Awards nemzetközi alapanyagverseny londoni nyertese, Papp Gábor termelő egy baranyai Feked nevű csodafaluból érkezve megmutatja hogyan készül a sváb kolbászkülönlegesség az 1700-as évek óta.

Gyüjtő Ádám a Graefl kastély Slow food séfe pedig azt, hogy modern formában hogyan lehet újragondolni.

Mindehhez egy egri borász érkezik Nyolcas Ádám személyében, aki elmeséli mitől “lassú bor” azaz Slow Wine a Nyolcas és fia borászat és persze, hogy milyen nedűk illenek a stifolder kolbászokból készült ételekhez.

Mitől Slow travel hely Kétútköz? Hol élt az 1900-as évek leggazdagabb családja a Graefl? Hogy néz ki egy szecessziós vidéki kastély? Mennyi idő míg 0 km-es lesz egy étterem?

A vacsora helyszínét a Slow mozgalom elnöke, Szekeres Diána és a Graefl Kastély tulajdonosa Szerencsés Györgyi mutatja be nektek.
Garantáltan imádni fogjátok!

Menü és részletek hamarosan!
Addig is save the date! Lassuljatok velünk!

regisztráció: info@graeflmajor.hu