Welovetiszato
Welovetiszato

Hagyományos évnyitó téli túra – Kisköre

  • Időpont:2024. január 6. Egész napos
  • Belépődíj:változó

Kiscsoportos, 1 napos nyílt, vezetett program.

A Top-túra közössége ezúttal a Kiskörei vízlépcső környékén túrázik, csatlakozz!

A hagyományos évnyitó túrát most először a Tisza-tó déli végénél tartja a Top túra csapata. A szakvezetés során a csoport bejárja az erőmű környékét, érintik az ökológiai folyosót, a hallépcsőt, megfigyelik téli működését. A következő állomás a JóreményStég, a kutfilmmé vált Dimitrij-alkotás helyszíne lesz, valamint a kiskörei kilátót is meglátogatja a csoport.
Mint a legtöbb Top-túra, ez is a természet látnivalóira fókuszál, a túravezető gyakran megáll a csodák mellett, a pihenők gyakoriságáról pedig figyelve a túratársakat, menet közben dönt.
Ami a túrádat még egyedibbé teheti, az a különleges téli viszonyok között pihenő Tisza-tó izgalmas célpontjai, egy túrába fűzve….
A táv: kb. 11 km.
Rétegesen öltözet ajánlott és a lábbelinek is érdemes téli túrára alkalmasnak lennie.

Részvételi díjak:

Túradíj:

– ezüst törzsutas (25 túra után): 3.900 Ft/fő
– törzsutas (5 túra után) 4.400 Ft/fő
– túratárs: 4.900 Ft/fő.

Odajutás díja: A találkozó pontra el lehet jutni önállóan is. De Tárnai Csaba, a túravezető is szívesen elviszi létszámtól függően Szolnokról a jelentkezőket, ennek költsége 5.000 Ft/fő.

A befizetett összeg akadályoztatásod esetén beszámít későbbi túrákba, elsőbbségi jelentkezési jogoddal. Kivétel: a kezdés előtt 48 órán belül lemondott túra teljesített túrának számít, mert nehéz helyzetet teremt a szervezéshez.
A találkozó 10.30 órakor lesz egy kiskörei parkolóban. A pontosítást a résztvevőkből megalakuló chat csoportban beszélik meg a résztvevők.

Téli túra jelentkezés:

A www.top-tura.hu kezdőlapján kattintani kell a túra alatti két zöld gomb egyikére aszerint, hogy kisbusszal, vagy önállóan érkeznek a jelentkezők. Tedd a kosárba a túrát, válassz fizetési módot, és utalhatod a túradíjat.
A túradíjat a weboldalon történt foglalással egy időben lehet utalni.

További információ:

– Facebookon, privát messenger üzenetben (Tárnai Csaba)
– e-mailben: topturahu@gmail.com, tarnai.csaba@top-tura.hu
– telefonon: 70/610-1192