Welovetiszato
Welovetiszato

Valentin Cukrászda és Kisvendéglő – Polgár

29 éve várja vendégeit a Polgár központjában található, családi vállalkozásként alakult üzlet

A vásárlók igényeihez igazodva folyamatosan bővülő süteményválasztékkal és fagylaltkínálattal állnak vásárlóik rendelkezésére a Valentin Cukrászda és Kisvendéglő.

Mind a hagyományos ízek, mind az újdonságok kedvelői megtalálhatják az íz világuknak megfelelőt a cukrászda széles választékból. A napi készítmények kínálata mellett tortarendelésre, édes és sós teasütemények előrendelésére is lehetőség van, legyen szó esküvőről, családi rendezvényről, vagy ünnepről.

Ősztől tavaszig a süteményeké és tortáké a főszerep, nyáron pedig bővítik kínálatunkat, széles fagylaltválasztékkal csábítják az édes ízek kedvelőit a polgári cukrászda.

A polgári cukrászda kínálata az idők során bővült, ma már önálló meleg konyhával is rendelkeznek. A vendéglőben minden hétköznap új menüvel várják vendégeiket. A menü házhoz szállítását előrendelés esetén tudják biztosítani.
Vállalják a vendéglőben 50 főig családi, baráti rendezvények, születésnapok, névnapok, céges bulik, reklámbemutatók, keresztelők, eljegyzések, esküvők teljes körű lebonyolítását is.

Polgár látnivalói

A település legrégebbi építménye a központban található dombon álló, barokk stílusú Kálvária kápolna, melyet az 1769-es pusztító járvány után emeltek. A kálvária domb többi együttesét képezi a 12 stáció és a Golgota három keresztje.

A Strandfürdő Polgár a nyári szezonban fogadja a látogatókat. A strandon többféle medence, sportolási lehetőségek, termálvíz és parkosított környezet biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást.
A fürdő parkos-ligetes, csendes, nyugodt környezetben található. A strand egyedülálló angolkerttel és napozóágyakkal várja a fürdőzőket. A strandon egy 24 fokos úszómedence, egy 36 fokos gyógyvizes medence és egy 28 fokos gyermekmedence, valamint egy pancsolómedence vehető igénybe. A fürdő területén továbbá szauna, masszázs, kondicionáló terem, valamint csónakázó tó található. A sportolni vágyókat pedig műfüves, aszfaltos, és homokos – foci, kosárlabda, tenisz, kézilabda, és röplabda – pályák várják.

Valentin Cukrászda és Kisvendéglő nyitva tartás:

  • Minden nap 8.00 és 19.00 óra között;
  • Nyári nyitva tartás 8.00 és 21.00 óra között.

Valentin Cukrászda és Kisvendéglő elérhetőségek:

W: –

E: valentincukraszda.polgar@gmail.com

M: +36 70 703 4310

C: 4090 Polgár, Hősök utca 15.

F: www.facebook.com/valentin.cukraszda

 

További Tisza-tavi cukrászdák: Cukrászdák | Welovetiszato