Welovetiszato
Welovetiszato

Vadász Pizza Sütöde – Abádszalók

Pizzázó és hamburgeres Abádszalók központjában

A Vadász Pizza Sütöde étlapjának összeállításakor nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a kínálatban a nemzetközi- és a hazai ízek megfelelő arányban szerepeljenek. Az abádszalóki pizzéria ételei – mind a felhasznált alapanyagokat, mind pedig az elkészítési módokat illetően – izgalmasak és harmonikusak.

Az abádszalóki pizzéria étlapján pizzák és hamburgerek széles választéka mellett frissensülteket is találhatunk.

A Kupai Csaba séf által megálmodott és gondosan összeállított ízvilág teszi az abádszalóki étterem ételeit valóban teljesen egyedivé, ugyanakkor mindenki számára élvezhetővé.

Kínálat:

  • 22 féle pizza
  • 5 féle hamburger
  • frissensültek
  • gyrosok és saláták

Abádszalók

Abádszalók mint a Tisza-tó egyik legnagyobb és turisztikai szempontból legjelentősebb települése igazi turistaparadicsom. A tó és a természet közelsége adja meg az idelátogatóknak a pihenés és a gondtalan kikapcsolódás örömét.

Abádszalók életét, lehetőségeit jelentősen megváltoztatta a Tisza-tó létrehozása. A tó szigetekkel tarkított, duzzasztással létrehozott árterületéből egy igen jelentős, 14 négyzetkilométer területű, egybefüggő vízfelület található Abádszalók mellett, ezért később itt épült ki a tó idegenforgalmi központja és vált mára Abádszalók a vízisportokat, horgászatot, vadászatot kedvelő turisták kedvelt célpontjává.

Az “Abádszalóki Nyár” rendezvénysorozat kulturális, képzőművészeti, és sportprogramjaival már évek óta a helyi lakosság és az idelátogató turisták szabadidejének tartalmas eltöltését szolgálja. Számos vállalkozás, étterem, büfé, vendégfogadó egység, kemping és csónakkikötő biztosítja a vendégek színvonalas ellátását. A fürdőzés, a kerékpártúrák, és egyéb programok mellett a tó szigetekkel tarkított területén csónakkirándulások, hajókirándulások, vezetett vízitúrák során szerezhetnek új élményeket a vízi kalandra vágyók.

A kiépített strandon minden megtalálható: óriáscsúszda, vízisportszer kölcsönzők, kijelölt jet-ski pályák, hiszen a motoros vízijárművek használata is megengedett. A tó közelében hárommedencés melegített vizű strandfürdő hátsugármasszázs, testmasszázs szolgáltatásokkal áll az idelátogatók rendelkezésére. A csónakázás és egyéb vízisportok mellett felejthetetlen élményt nyújtanak a környékbeli kirándulások kerékpárral, gyalogosan vagy akár lóháton. Az enyhe lejtésű homokos vízpartot napozók és fürdőzők hada lepi el, kipihenve a környéken vagy távolabb tett kirándulások fáradalmait.

Vadász Pizza Sütöde nyitva tartás:

  • Minden nap 11 órától este 9 óráig

Vadász Pizza Sütöde elérhetőségek:

W: www.vadaszpizza.hu

E: pataki0katalin@gmail.com 

M: +36 30 792 6908

C: Abádszalók, Piac tér 1.

F: www.facebook.com/pizzavadasz