Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Tutajos Vendéglő, étterem – Tiszabábolna

Tutajos Vendéglő, étterem: Tiszabábolna legjobb halételei

Tiszabábolnán a felújított Tutajos Vendéglő, étterem kitűnő halételekkel, házias ízekkel, házi szörpökkel, hűtött italokkal várja vendégeit.  Az étterem rendezvények, családi ünnepségek, csoportos étkeztetések lebonyolítására is alkalmas.

Tiszabábolna

A község néhány száz lelket számlálva igazi baráti közösség, hol élnek még halászok, vadászok, madarászok, illik még a köszönés.

A település igazi varázsát a Tiszának és vadregényes árterének köszönheti. A folyó télen-nyáron vonzza a horgászokat. A kikötőben a csónakok nyugodtan ringatózhatnak, őrzésük biztosított.
A Szajlai – holtág sekély, mozdulatlan, hűsítő vizével csalogatja a nyár hevében a fürdőzni vágyókat.

Tiszabábolnát méltán nevezhetjük, a horgászok paradicsomának, a madarászok és a természetbarátok éden kertjének, a nyugalom szigetének. 12 luxus vidéki szálláshelye jakuzzival, szaunával várja a frissülésre kívánkozókat. Sportolásra, kerékpár-kölcsönzésre, csónakbérlésre, vezetett túrákra is biztosítanak lehetőséget. Találkozhatnak hagyományos halételekkel, házias ízekkel a gasztrokultúrában érdekeltek.

Tutajos Vendéglő

A  hangulatos kis parasztházból  átalakított Tisza-tavi étterem a Tiszától 500 méterre, Tiszabábolna Fő útján található.

Az A’la carte étterem (30 férőhelyes) hazai ételkülönlegességekkel várja egész évben vendégeit, tavaszi, nyári és őszi időszakban hangulatos nyitott és fedett terasszal (60 férőhelyes).

A Tutajos Vendéglő házhoz is szállítja az ételeket (a’la carte étlapról választva, 3 500 Ft feletti rendelésnél): Mezőkövesdre, Mezőkövesd- Zsóry-fürdőre, Poroszlóra, Négyesre, Tiszavalkra, Borsodivánkára, Egerlövőre, Tiszadorogmára, Szentistvánra, Tiszabábolnára.

Hétköznap és hétvégén menüt kínál az étterem, melyet ki is szállítanak. A kiszállításnak ebben az esetben nincs rendelési értékhatára.

Nyitva tartás:

  • Egész évben, minden nap 11.00-től 21.00-ig

Elérhetőségek:

W: www.vendeglotutajos.hu

E: tutajosvendeglotiszababolna@gmail.com

M: +36 30 880 51 54

C: 3465 Tiszabábolna, Fő út 126.

F:www.facebook.com/TutajosVendéglo