Welovetiszato
Welovetiszato

Sulyom Tájétterem, vendéglő – Sarud

Sulyom Tájétterem Sarud, a Tisza-tó új életstílusa

Az egyedi hangulatú Tisza-tavi étterem egységben ízletes, modern, a vidéki alapanyagok felhasználásával készülő fogásokkal varázsolják az étkezést is élménnyé a vendégek számára.

Az étterem szezonális étlappal és napi ajánlatokkal várja a látogatókat. Arra törekednek, hogy népszerűsítsék a táj jellegzetes ételeit, a környék jellegzetes alapanyagainak felhasználásával készülő fogásokat.

60 fős, bisztró jellegű, egyedi koncepciójú, egész évben nyitva tartó, legmodernebb technológiával felszerelt teljesen új Tisza-tavi étterem Sarudon.

A sarudi étterem a sarudi Élményfalu részét képezi. Az Élményfaluban a szállástól a szabadidős programokig minden a vendégek pihenését és élményeit szolgálja egy településen belül.

Kalandpart: a Tisza-tó Élményközpontja

Sarud központi elhelyezkedésénél fogva változatos természeti környezetben fogadja az ökoturistákat. A Tisza-tó változatos vízi világa színes állat és növényvilággal várja a látogatókat, amelyek felfedezésére, bebarangolására egyetlen nap biztosan nem elegendő. A sarudi Kalandpart a Tisza-tó legnagyobb nyílt vizű területe, a 28 négyzetkilométer alapterületű Sarudi-medence partján található Kalandpart a legsokszínűbb partszakasza a térségnek.

Egy védett, nyugodt öbölben található a Tisza-tó tengerpartjának is nevezett partszakasz, több mint 4000 négyzetméter homokos parttal, abban kialakított gyermeköblökkel, árnyas fákkal és sok- sok szórakoztató kalanddal, kikapcsolódási lehetőséggel. Ez a hely a Tisza-tó legszínesebb kalandjait kínálva ösztönzi kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre az idelátogatókat, vagy a területén áthaladó kerékpárosokat.

Fizetés:

  • bankkártya
  • készpénz

Nyitva tartás:

  • kérem érdeklődjön a lenti elérhetőségeken

Sulyom Tájétterem elérhetőségek:

W: sulyom.hu

E: info@elmenyfalu.hu

M: +36 30 949 6814

C: 3386 Sarud, Kossuth út 2.

F: Sulyom Tájétterem

További Tisza-tavi éttermek: Éttermek | Welovetiszato