Welovetiszato
Welovetiszato

Stefano Pizzéria, büfé – Kunhegyes

Gyors pizza, kávé és tea

Klasszikus, magyaros és kunos pizzák a kunhegyesi pizzériában. Utóbbi kettőre jellemző, hogy minden rákerülhet a pizzára, amit egyébként bográcsban, kemencében vagy olajban főznek-sütnek, akár házhoz szállítással is.

A kunhegyesi pizzéria a város központjában található.

Alkalmas különböző rendezvények szervezésére, mivel 4 különteremmel rendelkezik. Francia, magyaros, nemzetközi, olasz, tájjellegű és vegetáriánus ételek kínálata.

A Tisza-tó melletti Kunhegyesre érdemes ellátogatni, megnézni gyönyörű református templomát és betérni egy finom pizzára a Stefano Pizzériába.

Kunhegyes látnivalói

Kunhegyes több mint 700 éves történelmi múlttal rendelkezik és rengeteg kulturális örökséggel. Itt található az Alföld legnagyobb befogadóképességű kéttornyú református temploma, amelyet Hild József tervei nyomán építettek. Épített örökség még a Kunkapitány háza, a szélmalom, valamint a műemlék jellegű városháza. A felújított termálfürdő kitűnő gyógyvizével, élménymedencéjével és gyönyörű környezettel várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Az idelátogató megcsodálhatja a városközpont parkjában a rózsakertet a közel négyezer rózsájával, amely májustól szeptemberig pompázik. A park dísze még a Győrfi Lajos szobrászművész alkotása a Kun lovas szobor, Győrfi Sándor szobrászművész alkotása a Kálvin szobor és a Borbás Márton szobrászművész alkotása a Szélfiú szobor a csobogóval.
Nagyon szép és látványos a főutcán felállított, Szabó György szobrászművész alkotása a Hidrák szobor és szökőkút.

Kunhegyes további látnivalói:

 

Nyitva tartás:

  • kedd-vasárnap: 11.00-21.00
  • hétfő: zárva

Stefano Pizzéria fizetés:

  • készpénz

Stefano Pizzéria elérhetőségek: 

W:-

M: +36 30 446 6650

C: 5340 Kunhegyes, Kossuth L. út 23

F: www.facebook.com/stefanopizzeriakunhegyes