Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Sarudi Mandola Lepénysütöde – Sarud

A Tisza-tó egyik legjobb lángosozó helye

A strandok egyik legkedveltebb harapnivalói a lángos és a palacsinta. Azok számára, akik ezt a két „lepényt” szeretik, egy külön kis vendéglátó egységet építettek, hogy a lehető leghamarabb beszerezhessék a környék legfinomabb lángosát és palacsintáját. A Sarudi Mandola Lepénysütöde az egyik legjobb palacsintázó és lángosozó büfé a Tisza-tónál.

Hűtött italok széles választéka.

A sarudi büfé a sarudi Élményfalu részét képezi. Az Élményfaluban a szállástól a szabadidős programokig minden a vendégek pihenését és élményeit szolgálja egy településen belül.

Kalandpart: a Tisza-tó Élményközpontja

Sarud homokos strandján, árnyas fűzfák alatt vár a Tisza-tó tengerpartja. Érintetlen természet, aktív élmények és figyelem veszi körül az ide látogatókat.

Sarud központi elhelyezkedésénél fogva változatos természeti környezetben fogadja az ökoturistákat. A Tisza-tó változatos vízi világa színes állat és növényvilággal várja a látogatókat, amelyek felfedezésére, bebarangolására egyetlen nap biztosan nem elegendő. A sarudi Kalandpart a Tisza-tó legnagyobb nyílt vizű területe, a 28 négyzetkilométer alapterületű Sarudi-medence partján található Kalandpart a legsokszínűbb partszakasza a térségnek.

Egy védett, nyugodt öbölben található a Tisza-tó tengerpartjának is nevezett partszakasz, több mint 4000 négyzetméter homokos parttal, abban kialakított gyermeköblökkel, árnyas fákkal és sok- sok szórakoztató kalanddal, kikapcsolódási lehetőséggel. Ez a hely a Tisza-tó legszínesebb kalandjait kínálva ösztönzi kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre az idelátogatókat, vagy a területén áthaladó kerékpárosokat.

Nyitva tartás:

  • Csak strandszezonban

Sarudi Mandola lepénysütöde elérhetőségek:

W: Gasztronómia (elmenyfalu.hu)

E: sarud@elmenyfalu.hu

M: +36 30 3772255

C: 3386 Sarud, KalandPart (Tisza-tó)