Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Reinpold’s KOLBice, szendvicsbár – Polgár

Street food és kolbászos ételek nagy választéka: Reinpold’s KOLBice

Hagyományos bajor és magyaros kolbászkák, egyedi, magyar, minőségi Street Food ételkínálat. A magyar franchise hálózathoz tartozó Reinpold’s KOLBice gyorsétterem a Polgári M3 Outlet csomópontjánál található. Az étlapon egyedi, tölcsérben kínált bajor és magyaros kolbászok szerepelnek, a vega kolbász kivételével mind glutén-, laktóz- és szójamentesek. Gluténmentes tölcsérük 100%-ban gluténmentes üzemben készül, és emellett tej-, tojás- és laktóztmentes is.

A KOLBice egy kenyértésztából készült tölcsér, többféle ízesítésű kolbásszal, szószokkal, valamint választható feltétekkel. A speciális lisztkeverékből és gluténmentes kenyértésztából frissen sütött, ropogós tölcsérbe, sertéshúsból és csirkehúsból- egyedi fűszerezésű recept alapján – készített, egyelőre (bajor, magyaros és olaszos) ízesítésű kolbászokat helyeznek. A fogyasztás élményét pirított hagymával, bajor káposztával, sajtszósszal és bacon szalonnával fokozzák.

A Reinpold’s KOLBice története 2012-ben indult. A két alapító közösen fejlesztette és szabadalmaztatta a terméket, ahol a kolbász és a kenyér evését új köntösbe öltöztetve egy egyedi, magyar, minőségi street food étel megalkotása volt az elsődleges céljuk. 2015 óta a két alapító saját egyedi elképzelése és értékrendje szerint külön folytatja tevékenységét.

A tulajdonosok számára fontos, hogy kolbászkáik hústartalma maximális mennyiségű legyen, és ezt kizárólag minőségi alapanyagokból megvalósítva. A termékpalettát folyamatosan igazítják a vásárlói igényekhez, így alakult ki állandó és időszakos kínálatuk. 2015 elején a KOLB-dog™, majd az év végén a KOLBox™ termékek kerültek bevezetésre.
A hagyományos bajor és magyaros kolbászkák a német eredetű Curry Wurst mintájára készült currykolbásszal, valamint a könnyedebb ételeket választók számára kiváló oregánós fűszerezésű 100% csirkemellből készült csirkekolbásszal egészülnek ki.

Nyitva tartás:

  • Minden nap: 0-24

Reinpold’s KOLBice fizetés:

  • bankkártya
  • készpénz

Reinpold’s KOLBice elérhetőségek:

W: www.reinpoldskolbice.com/hun/place/reinpolds-kolbice-polgar.html

E: –

M: +36 70 434 8446

C: 4090 Polgár, M3 Outlet csomópont

F: www.facebook.com/kolbicepolgar/