Welovetiszato
Welovetiszato

Nemzeti Étterem – Tiszafüred

6 féle menü kínálat, magyaros ételek Tiszafüred szívében a Nemzeti Étteremben

Egy nagy hagyományokkal rendelkező étterem a belváros szívében. Magyaros ételekkel, szolid árakkal és bőséges választékkal várja egész évben vendégeit a Nemzeti Étterem Tiszafüreden.

6 féle menü kínálat: napi menü, középiskolai menü, iskola felsőtagozat menü, iskola alsótagozat menü, bölcsőde menü.

Tiszafüred

Tiszafüred az utóbbi években a térség idegenforgalmi-szolgáltató központjává vált. Napjainkban a város a Tisza-tó partjának legnagyobb települése, gazdasági, kulturális és idegenforgalmi központja. Sorra nyitnak a multinacionális cégek bevásárlóegységei, rendeződik az infrastruktúra.

Tiszafüredet a turisták a gazdag természeti környezet, a Tiszafüredi Szabadstrand , a Thermál Strand – és Gyógyfürdő, a sokoldalú szolgáltatások és a szállások gazdag kínálata miatt keresik fel. Tiszafüred a Tisza-tó melletti települések fővárosa. Az üdülőterület az ökoturizmus célpontja. Termálfürdője igazi vízgyógyászati kultúrát honosított meg itt. A környék védett természeti értékekben gazdag terület.

A város a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Az idelátogatóknak lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén kerékpáros túrán való részvételre. Aki megcsodálja ezt a tájat, az beleszeret és évről évre visszatér. A Kis-Tisza partján szép, kiépített környezetben található a szabadstrand, fürdési és vízi sportolási lehetőségekkel.

A Tisza-tónak a tiszafüredi vidéke a Hortobágyi Nemzeti Park megalakítása óta védett, és a mintegy 7000 hektárnyi terület több mint fele az ökoturizmus céljait szolgálja. A tó középső része a vízi túrák ideális színtere. A város határában a pusztakócsi mocsarakhoz tartozó „Fekete rét” nádrengetegében mintegy kétszáz madárfaj figyelhető meg. Az európai jelentőségű madárélőhely szigorú védelmet élvez, a terület csak a Hortobágyi Nemzeti Park engedélyével látogatható. A tiszafüredi madárrezervátum szigorúan védett természeti érték, a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz tartozó, 2500 hektárnyi természetvédelmi terület, amelyet felvettek a nemzetközileg elismert vízimadár-élőhelyek sorába.

Nyaranta színes programokkal vonzzák ide a turistákat.

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől péntekig: 11.00-15.00
  • Szombat-vasárnap: zárva

Nemzeti Étterem elérhetőségek:

W: www.nemzetitiszafured.hu
C: 5350 Tiszafüred, Fő út 8.
T: +36 59 352 349; +36 59 511 212
E: nemzet1@t-online.hu
F:www.facebook.com/etterem.nemzeti/