Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Molnár Vendéglő, étterem – Tiszafüred

Bőséges ételválaszték, tiszai halételek a Molnár Vendéglőben

A Molnár Vendéglő 1999-től működik a Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden. Az étterem télen-nyáron üzemel, minden nap várja vendégeit. A belső, légkondicionált asztaloknál 70 fő kiszolgálására van lehetőség, míg a kellemes teraszon további 120 fő foglalhat helyet.

A konyhafőnök mind a magyar, mind a nemzetközi gasztronómiai paletta specialitásait kínálja. Az étlapon az egyedülállóan ízletes tiszai halak közül folyamatosan megtalálható a harcsa, a fogas, a csuka és a ponty. A halkínálatot az egészben, mandulás bundában sült pisztráng is színesíti. A kiemelkedően gazdag választék között böngészve találkozhatunk marha-, borjú-, bárány-, sertés-, és szárnyashús ételek ötletes variációival.

A ház a vegetáriánusokra is gondol, ők is többféle étek között csemegézhetnek, és a gyermekeknek is külön menü áll rendelkezésre.
A vadhúsok kedvelői sem fognak csalódni, legendás az étterem áfonyás szarvascombja, de a vaddisznópörkölt és a pácolt vadkacsa-comb is igen népszerű. Ha még marad hely a főétel kiadós porciói után, fogyaszthatunk sajt- vagy salátatálat, de méltán emlegetett a házi tészták sokasága is.
Mindezekhez minőségi italokat, ínyenc borokat kínál a Molnár Vendéglő.

A tiszafüredi étterem házhoz szállítást is vállal Tiszafüred 35 kilométeres körzetében.

Nyitva tartás:

  • Egész évben hétfőtől vasárnapig 11 órától este 10 óráig.

Molnár Vendéglő fizetés:

  • SZÉP kártya
  • bankkártya
  • készpénz

Molnár Vendéglő elérhetőségek:

W:-

E: molvend@t-online.hu

T: +36 70 340 1246

C: 5350Tiszafüred, Húszöles út 31/b.

F: www.facebook.com/MolnarVendeglo