Welovetiszato
Welovetiszato

Matula Közösségi Bázis és Ifjúsági Tábor – Sarud

Elsősorban erdei iskolák, osztálykirándulások, edzőtáborok és nyári táborok számára ideális, illetve horgászok ideális bázisa a tavaszi, az őszi és a téli időszakban.

Túrázók, kerékpárosok is szívesen megpihennek a sarudi parton, és RETRO hangulatú csapatépítő programok szervezői is előszeretettel szervezik itt kisdobos és úttörő tematikájú programjaikat.

Az erdősávban felépített bázison pihenőhelyek, főzési és sütési lehetőség és a természet csendje várja a Matula bázis vendégeit. A bázis közelében található az Aqauglide vízijátszótér, a Kalandpart Strand és Élménytér, az Ökoport vízibázis és itt vezet el a Tisza-tavi kerékpárút is.

A Matula bázis jelenleg 12 darab 8 személyes (4 darab emeletes ágy) konténerházból és további faházakban található szálláshelyből áll. A teljes befogadóképesség 150 fő. A Bázist 2018-ban új konténerházakkal bővítették.

A kempingezni szerető vendégeket a természetben sátorhelyek, lakókocsihelyek és lakóautó helyek várják. A bázis épületeinek többsége fűzhető, így egész évben használható.

Elérhetőségek:

W: http://elmenyfalu.hu/accommodation/matula-bazis-ifjusagi-es-horgasz-tabor-kemping/

E: sarud@elmenyfalu.hu

M: +36 30 377 2255

C: 3386 Sarud, Tisza-tó part hrsz 026/2.

F: https://www.facebook.com/elmenyfalu.hu