Welovetiszato
Welovetiszato

Korona Cukrászda – Tiszafüred

Adalékanyagoktól mentes sütemények Tiszafüreden

A Korona Cukrászdában kiváló minőségű, természetes alapanyagok felhasználásával készítik Tiszafüred legfinomabb süteményeit.
A tiszafüredi cukrászdában szeretettel várnak mindenkit, aki igazán jó minőségű, finom, adalékanyagoktól mentes süteményeket, tortákat keres elfogadható áron.

A cukrászda igyekszik minden igényt kiszolgálni. Minden nap megtalálhatóak a Tisza-tavi cukrászda kínálatában az egyszerű, kedvező árú desszertek, sós és édes aprósütemények is. A cukrászda saját készítésű kekszekkel, nassolni valókkal is próbál kedveskedni vendégeinek, de egyéni kívánság szerint  az összetettebb, munkaigényesebb süteményeket és tortákat is elkészítik.

Kínálat:

  • Torták
  • Kellékek
  • Karácsonyi sütemények
  • Alkalmi torták
  • Hozzáadott cukor nélküli torták
  • Kávékülönlegességek

Tiszafüred

Tiszafüred az utóbbi években a térség idegenforgalmi-szolgáltató központjává vált. Napjainkban a város a Tisza-tó partjának legnagyobb települése, gazdasági, kulturális és idegenforgalmi központja. Sorra nyitnak a multinacionális cégek bevásárlóegységei, rendeződik az infrastruktúra. Turisztikai vonzerejét gazdag főszezonbeli programkínálata mellett a térség első négycsillagos szállodája is növeli.

Tiszafüredet a turisták a gazdag természeti környezet, a szabadstrand , a Thermál Strand – és Gyógyfürdő , a sokoldalú szolgáltatások és a szállások gazdag kínálata miatt keresik fel. Tiszafüred a Tisza-tó melletti települések fővárosa. Az üdülőterület az ökoturizmus célpontja. Termálfürdője igazi vízgyógyászati kultúrát honosított meg itt. A környék védett természeti értékekben gazdag terület.

A város a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Az idelátogatóknak lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén kerékpáros túrán való részvételre.

A Tisza-tónak a tiszafüredi vidéke a Hortobágyi Nemzeti Park megalakítása óta védett, és a mintegy 7000 hektárnyi terület több mint fele az ökoturizmus céljait szolgálja. A tó középső része a vízi túrák ideális színtere. A város határában a pusztakócsi mocsarakhoz tartozó „Fekete rét” nádrengetegében mintegy kétszáz madárfaj figyelhető meg. Az európai jelentőségű madárélőhely szigorú védelmet élvez, a terület csak a Hortobágyi Nemzeti Park engedélyével látogatható. A tiszafüredi madárrezervátum szigorúan védett természeti érték, a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz tartozó, 2500 hektárnyi természetvédelmi terület, amelyet felvettek a nemzetközileg elismert vízimadár-élőhelyek sorába.

Nyaranta színes programokkal vonzzák ide a turistákat.

Nyitva tartás:

  • Minden nap: 8:30-18:00

Korona Cukrászda fizetés:

  • bankkártya
  • készpénz

Korona Cukrászda elérhetőségek:

W: www.cukraszdatiszafured.hu

E: info@cukraszdatiszafured.hu

T: +36 59 350 458

C: 5350 Tiszafüred, Fő út 28.

F: www.facebook.com/koronacukraszdatiszafured