Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Keszegeszegető Halsütő és Grill Terasz – Sarud,Kalandpart

Grill-és halételek a Kalandparti büfénél

Jellemzően hazai halakból készülő többféle ízletes sült hal és halászlé a sarudi Keszegeszegető étlapján. S ha a halak helyett inkább a street food ételek állnak közelebb a vendéghez, ebben a Kalandparti egységben megtalálhatóak a HOT DOG-ok, hamburgerek széles választéka, melyek mellett ízletes rostlapon sült húsokat és kolbászkákat is találhatunk.

Kalandpart: a Tisza-tó Élményközpontja

Sarud homokos strandján, árnyas fűzfák alatt vár a Tisza-tó tengerpartja a Kalandpart . Érintetlen természet, aktív élmények és figyelem veszi körül az ide látogatókat.

Sarud központi elhelyezkedésénél fogva változatos természeti környezetben fogadja az ökoturistákat. A Tisza-tó változatos vízi világa színes állat és növényvilággal várja a látogatókat, amelyek felfedezésére, bebarangolására egyetlen nap biztosan nem elegendő. A sarudi Kalandpart a Tisza-tó legnagyobb nyílt vizű területe, a 28 négyzetkilométer alapterületű Sarudi-medence partján található Kalandpart a legsokszínűbb partszakasza a térségnek.

Egy védett, nyugodt öbölben található a Tisza-tó tengerpartjának is nevezett partszakasz, több mint 4000 négyzetméter homokos parttal, abban kialakított gyermeköblökkel, árnyas fákkal és sok- sok szórakoztató kalanddal, kikapcsolódási lehetőséggel. Ez a hely a Tisza-tó legszínesebb kalandjait kínálva ösztönzi kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre az idelátogatókat, vagy a területén áthaladó kerékpárosokat.

Keszegeszegető nyitva tartás:

  • Csak strandszezonban

Keszegeszegető elérhetőségek:

W: Gasztronómia (elmenyfalu.hu)

E: sarud@elmenyfalu.hu

M: +36 30 3772255

C: 3386 Sarud, KalandPart (Tisza-tó)

 

További Tisza-tavi éttermek: Éttermek | Welovetiszato