Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Jófalat Vendéglő, étterem – Berekfürdő

Széles ételkínálat, házhoz szállítás, speciális diétás ételek a Jófalat Vendéglő szolgáltatásai között

A Jófalat Vendéglő 2002 óta fogadja mindazok ételrendelését, akik házhoz szállítással, előre csomagolt készételekkel kívánják rendszeresen biztosítani étkezésüket.

A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vállalkozás ütemes fejlődése elsődlegesen a közétkeztetési intézmények megszűnése folytán kialakult, a piacon megjelenő egyedi keresleti sajátosságok, hiányosságok időszerű felismerésének volt köszönhető. Versenyképességüket kiváló, házias konyhánk, és a jó ár-érték arányú szolgáltatásaik határozzák meg.

A Jófalat Vendéglő ételei az EU higiéniai (HACCP) elvárásoknak megfelelő környezetben és technológiai körülmények között kerülnek előállításra, a termelés folyamatos ellenőrzésével, az élelmiszer-biztonsági előírások maximális betartása mellett.

Választékuk kialakításánál a hagyomány és a megújulás együttesen játszik szerepet: kiszállított ételeik jellegében így visszaköszön az otthon házias ízvilága.Emellett helyet kapott étlapjukon a korszerű alapanyagokból készülő reform ételkínálat is, így azok is könnyen választhatnak ebédet, akik diétás vagy alakformáló étrendet követnek.

A speciális ételeket keresők számára tej- és tejtermék mentes, valamint csökkentett szénhidráttartalmú fogásokat is étlapjukra tűzték.

A hely legfontosabb jellemzői:

  • Az évszakoknak megfelelő, hetente megújuló kínálat;
  • Reformételek házias ízvilággal;
  • Széles menüválaszték, kedvező árak;
  • Speciális diéták, kórházban szerzett szakmai tapasztalattal rendelkező dietetikus szerint.

Berekfürdő

A település az Alföld közepén fekszik, Karcagtól 12 km, Kunmadarastól 6 km távolságra. Pávai Vajna Ferenc főgeológus kutatásai nyomán 1928 óta tör fel itt is az a gyógyvíz, amelyet sokan még a hajdúszoboszlóinál is jobbnak tartanak.

E csodálatos víznek köszönhetően az elmúlt évtizedek alatt Berekfürdő a mozgásszervi betegek Mekkája lett. Akik azonban más (nőgyógyászati, idegrendszeri, vagy egyéb) betegségekben szenvednek, szintén enyhülésre, gyógyulásra lelhetnek a víz ereje által, és a fizioterápiás kezelések révén. Egyes esetekben még az egyébként igen makacs pikkelysömör is szépen “megadja magát” – a gyógyvíznek köszönhetően.
Az idők során fogalommá lett “bereki víz” sokakat meggyógyított, és meg is hódított.

Berekfürdőtől csak egy rövid sétát kell csupán tenni, hogy a pusztán találjuk magunkat, ahol ellátni a horizontig, és esténként csodálatos a naplemente.

Nyitva tartás:

  • Hétfő – vasárnap: 11.30-22.00

Jófalat Vendéglő fizetés: 

  • bankkártya
  • SZÉP kártya
  • készpénz

Jófalat Vendéglő elérhetőségek:

W: www.jofalat.hu

E: info@jofalat.hu

M: +36 30 655 1700

C: 5309 Berekfürdő, Fürdő u. 1.

F: www.facebook.com/jofalat.berekfurdo