Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Fűzfa Hotel és Pihenőpark, étterem – Poroszló

Étterem, szálláshely, wellness és bowling a poroszlói Fűzfa Hotel és Pihenőparkban

A Fűzfa Hotel és Pihenőpark a 33-as út mellett, Tiszafüred felől érkezve egyből az első szálláshely és étterem. Felismerhető gyönyörűen kialakított parkjáról, taváról, gőzölgő termálvizes medencéjéről. Szálláshelyek, étterem, bowling pálya, wellness részleg és saját állatsimogató várja a Poroszlóra érkező látogatókat.

Fűzfa Hotel

A hotel részlegben zuhanykabinos fürdőszobával kialakított klasszikus stílusú superior szobák minden igényt kielégítő felszereltségüknek köszönhetően tökéletesen szolgálják a kényelmet és a pihenést. A szobák klíma berendezéssel, LCD tévével, hűtővel, hajszárítóval, Wi-Fi elérhetőséggel és széffel rendelkeznek.

A pihenőpark területén található, 6-8 fő elszállásolására alkalmas tágas, kétszintes faházak ideális lehetőséget nyújtanak a nagyobb családok, baráti társaságok egy helyen történő elszállásolására. Minden faház tv-vel, hűtővel és szúnyoghálóval felszerelt, valamint megújult, modern fürdőszobával áll a vendégek rendelkezésére.

Árak: https://fuzfapihenopark.hu/fahazak/

Wellness részlegük gondoskodik a minőségi kikapcsolódásról: termálvizes medence, csúszdával felszerelt gyermek medence, úszómedence, jacuzzi, finn szauna és napozóterasz biztosítja a pihenést. A 14 x 8 méteres fedett úszómedencék 23-24 C-os vízzel töltött, melyet csak szállóvendégek használhatnak. A kültéri részlegben helyet kapott medencék a nap 24 órájában rendelkezésére állnak. A víz hőmérséklete 32-38 C közötti. Az uszodát és a kültéri medencéket a kijelentkezés napján 10 óráig lehet használni. A termálvizes részleget kijelentkezés után a szállóvendégek és külsős vendégek is igénybe vehetik karszalag megvásárlásával.

A bowling  teremben 4 pálya van kialakítva, mely használati díja 3 000 Ft/óra/pálya. A játékteremben elhelyezett rexet és billiárdot a vendégek díjmentesen használhatják. A hétvégi illetve nyári időszakban érdemes előre időpontot egyeztetni.

A szállodában töltött idő alatt a gyerekek is könnyen megtalálhatják a kedvükre való szórakozást. A park területén hintázhatnak, csúszdázhatnak, de rossz idő esetén sem kell unatkozniuk, hiszen a recepción kialakított játszósarokban minden gyermek hamar rábukkan a kedvére való játékra. Kicsik és nagyok egyaránt szívesen barátkoznak a Fűzfa Hotel állatseregével: a kecskék, vadkacsák és galambok egyaránt nagy élményt nyújtanak. Az ide érkező családok gondtalan pihenését szolgálja, hogy kérésre babaágyat illetve fürdetőkádat biztosítanak, az étteremben pedig többfajta etetőszék áll a szülők rendelkezésére.

Étterem

A hotel épületében található étteremben magyar ételek és italok széles választékát kínálják, az A’la carte étlap számos helyi specialitással büszkélkedhet: a környékre jellemző különféle halászlevekkel, a szárnyasok és halak mellett szarvasból készült ínyencségekkel. Emellett természetesen kímélő, vegetáriánus ételek is helyet kaptak.

Az étterem szabadon látogatható, a hét minden napján 08:00-20:00-ig tart nyitva.

A 100 fő befogadására alkalmas étterem ideális helyszín különböző rendezvények (esküvők, családi események, céges összejövetelek) megtartására is.

Nyitva tartás:

  • Az étterem a hét minden napján 08:00-20:00-ig tart nyitva.

Fűzfa Hotel és Pihenőpark elérhetőségek:

W: www.fuzfapihenopark.hu

E: hotel@ertank.hu

T: +36 36 353 738

C: 3388 Poroszló, Kossuth Lajos út 81.

F: www.facebook.com/fuzfapihenoparkporoszlo