Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Füredi Kávézó, apartman – Tiszafüred

A legnagyobb elismerés a visszatérő vendég

Kávézó, kocsma és sportbár a szabadstrand felé vezető út mentén Tiszafüreden.

A Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden várják szeretettel a pihenni vágyókat. Itt mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb kikapcsolódást, akár horgászni, strandolni vagy egyszerűen csak pihenni érkezik a városba.
A kávézó felett csendes, nyugodt, kényelmes szállást is biztosít a tulajdonos.

Tiszafüred

Tiszafüred az utóbbi években a térség idegenforgalmi-szolgáltató központjává vált. Napjainkban a város a Tisza-tó partjának legnagyobb települése, gazdasági, kulturális és idegenforgalmi központja. Sorra nyitnak a multinacionális cégek bevásárlóegységei, rendeződik az infrastruktúra. Turisztikai vonzerejét gazdag főszezonbeli programkínálata mellett a térség első négycsillagos szállodája is növeli.

Tiszafüredet a turisták a gazdag természeti környezet, a szabadstrand , a Thermál Strand – és Gyógyfürdő , a sokoldalú szolgáltatások és a szállások gazdag kínálata miatt keresik fel. Tiszafüred a Tisza-tó melletti települések fővárosa. Az üdülőterület az ökoturizmus célpontja. Termálfürdője igazi vízgyógyászati kultúrát honosított meg itt. A környék védett természeti értékekben gazdag terület.

A város a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Az idelátogatóknak lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén kerékpáros túrán való részvételre.

A Tisza-tónak a tiszafüredi vidéke a Hortobágyi Nemzeti Park megalakítása óta védett, és a mintegy 7000 hektárnyi terület több mint fele az ökoturizmus céljait szolgálja. A tó középső része a vízi túrák ideális színtere. A város határában a pusztakócsi mocsarakhoz tartozó „Fekete rét” nádrengetegében mintegy kétszáz madárfaj figyelhető meg. Az európai jelentőségű madárélőhely szigorú védelmet élvez, a terület csak a Hortobágyi Nemzeti Park engedélyével látogatható. A tiszafüredi madárrezervátum szigorúan védett természeti érték, a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz tartozó, 2500 hektárnyi természetvédelmi terület, amelyet felvettek a nemzetközileg elismert vízimadár-élőhelyek sorába.

Nyaranta színes programokkal vonzzák ide a turistákat.

Füredi Kávézó nyitva tartás: 

  • Hétfőtől vasárnapig: 8.00-23.00

Füredi Kávézó elérhetőségek:

W: www.furedikavezo.hu

E:  tmtfured@gmail.com

T: +36 59 352 279

C: 5350 Tiszafüred, Ady Endre utca 24.

F: www.facebook.com/FurediKavezo