Welovetiszato
Welovetiszato

Ferdinánd Bisztró, vendéglő – Kunmadaras

Ki gondolná, hogy a Nagykunság szívében, Kunmadarason van a Tisza-tó egyik legjobb vendéglátó helye?!

Kovászos tésztából készült pizzák, sütemények, házias ízek. A kunmadarasi vendéglő a Nagykunság szívében, Karcagtól 16, Tiszafüredtől 21, Berekfürdőtől 5 km-re található Kunmadaras település központjában.

Kálmán Éva és Guba Géza a tulajdonosai a helynek. Az egész családjuk Kunmadarason nőtt fel, ezért nagyon fontosak számunkra az ottani hagyományos ételek megismertetése a nagyközönséggel. Az egykori sörözőjüket családi vendéglővé alakították át, ahová szeretettel várják a kunmadarasi, valamint a Kunmadarason átutazó vendégeket. Az alapanyagok egy részét igyekszenek környékbeli kistermelőktől beszerezni, a házi tésztájukat például a Tiszaörsi Barázda Szövetkezet, a Deluxe hamburger húsát a Hortobágyi Angus szállítja. Mindent frissen, házilag készítenek, adalékanyagokat, tartósítószereket nem használnak.

Étlapjukon mindig szerepel kötött galuska leves, birkapörkölt, csülkös pacal és hétvégente mazsolás Ferdinánd. A Ferdinánd Bisztró háziasszonya, Éva, az elmúlt években a kovász rajongója lett, csak sütött és sütött, így házi pizzájuk is kovászos tésztából készül. Házuk büszkesége a kovászos panettone, az olasz ünnepi kalács.

A hét minden napján főznek napi menüt, amit helyben, vagy elvitelre is lehet kérni.

Ferdinánd Bisztró – Kunmadaras nyitva tartás:

  • Hétfő – Péntek: 06.00 – 20.00
  • Szombat, vasárnap: 06.00 – 20.00

Fizetés:

  • készpénz

Ferdinánd Bisztró – Kunmadaras elérhetőségek:

W: www.ferdinandbisztro.hu

E: ferdinandbisztro@gmail.com

M: +36 30 754 9537

C: 5321 Kunmadaras, Kunhegyesi u. 14.

F: www.facebook.com/ferdinandbisztro