Welovetiszato
Welovetiszato

EgyélSarudit Bisztró, étterem – Sarud

A sarudi Kalandpart melegkonyhás étterme

A KalandPartra érkezők, vagy az itt áthaladók kedvelt melegkonyhás étterme. 2020-ban elkészült teraszfedése a Tisza-tó egyik leghangulatosabb vendéglátó egységévé varázsolja az éttermet. Ételeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak a felhasznált alapanyagok frissességére és minőségére.

Az egyélSarudit ételválasztékában megtalálható a napi menü, vannak készételeink, sütünk grillcsirkét, azonban az ételválasztékunk meghatározó részét a frissensültek teszik ki. Az étterem italválasztékában minden megtalálható amit egy strandon elvárható.

Házhoz is viszik az ételeket és italokat, még akár a kedvenc horgászhelyekre is a parton. Rendelni lehet a weboldalon, telefonon vagy emailen.

EXTRA szolgáltatás: melegétel helybeszállítás a Sarudi-medencében álló csónakba/hajóba is – egyedi díjszabás alapján.

Az Élményfalu fejlesztése során kiemelt figyelmet szentelnek annak, hogy a szabadidős programok és a Tisza-tó által nyújtott különleges élmények mellett a vendégek számára kulturált étkezési/ felfrissülési lehetőségeket biztosítsanak mind otthonukban, mind a Kalandparton, mind a faluban, sőt egyedi gasztronómiai igények (rendezvények, kitelepülések, vízi programok) lebonyolítására is felkészültek.

A Kalandpart vendégeinek, a Tisza-tavi Kerékpárúton tekerő bicikliseknek, a Tisza-tavon vízitúrázóknak, hajózók és horgászoknak ideális megálló az EgyélSarudit étterem. A Kalandpart vendéglátó egységei belépő megváltása nélkül, ingyen látogathatók mindenki számára.

EgyélSarudit Bisztró nyitva tartás:

  • Hétfő-vasárnap: 11.00-22.00

Fizetés:

  • bankkártya
  • készpénz
  • SZÉP kártya

EgyélSarudit Bisztró elérthetőségek:

W: EgyélSarudit

E: egyelsarudit@elmenyfalu.hu

M: +36 30 377 2211

C: 3386 Sarud, Kalandpart/Tisza-tó Part, Hrsz.026/2

F: Egyélsarudit | Facebook