Welovetiszato
Welovetiszato

Delfin Kikötő és Kemping – Poroszló

Delfin Kikötő és Kemping: csónakbérlés és tárolás, kempingezés a Tisza-tónál

A Delfin Kikötő és a hozzá tartozó kemping Poroszló legnagyobb kikötő területe, mely a Poroszlói-medence területén található. A Tisza-tó 5 medencéje közül ez az, ami leginkább a természetjárásnak ad otthont. A poroszlói Delfin Kikötő és Kemping a Csicsman Kikötő mellett található, fő profilja a csónakbérlés és tárolás, valamint kempingezésre is van lehetőség.

A Tisza-tó területe a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság kezelésében álló terület, melyen belül egy északi és egy déli védett területet különböztetünk meg.  A déli védett terület kb. 3600 ha kiterjedésű s a Poroszlói és a Sarudi-medencében helyezkedik el. 1996-ban csatolták a Nemzeti Parkhoz a területet, s fő rendeltetése a kiemelkedő jelentőséggel bíró élőhelyek védelme, mint például a Csapói-, vagy az Óhalászi-holt-Tisza. A védett területekre szigorú természetvédelmi, vízi rendészeti és horgászati előírások vonatkoznak.

Delfin Kikötő – Poroszló

A Delfin Kikötő Poroszló legnagyobb kikötője, könnyen megközelíthető, közvetlen a 33-as számú főútvonalról.

A kikötő 1 évtizedes múlttal, nagy tapasztalattal szolgálja a horgászok, a vízi sportot kedvelőit, illetve a vízi túrázni vágyókat.

A területen kempingezési, sátorozási lehetőség is adott WC és zuhanyzó használatával.

A kikötő beléptető kártyás rendszerrel működik. A kikötő szolgáltatásait igénybe vevő vendégek részére a parkolás díjtalan!

NON-STOP nyitva tartás!

Tavirózsa Kemping – Poroszló

A gát túloldalán található a Tavirózsa Kemping, mely tavasztól késő őszig várja vendégeit.

Az aktív pihenésre vágyók sátorral vagy lakókocsival is élvezhetik az árnyas fák alatt a nyugalmat, tiszta, rendezett környezetben. 4-6-8 férőhellyel rendelkező faházakat a kényelmet kereső vendégek figyelmébe ajánlják.

A Tavirózsa Kempingtől pár lépésre terül el az ingyenes szabadstrand, mely hűs vizével, lassan mélyülő medrével, homokos partjával, méltán vált kicsik- és nagyok kedvenc fürdőhelyévé.

A kemping területén található a Tavirózsa Étterem, ahol tiszai halételekkel, frissensültekkel, igény szerint csoportos menüvel várja vendégeit.

Delfin Kikötő – Poroszló szolgáltatások:

  • csónak kikötés, tárolás havi 9 000 Ft-tól
  • kishajó kikötés, tárolás
  • kajak, kenu, motoros csónakbérlés 6 000 Ft-tól
  • sólyázás
  • Vízitúrák, melyek igény szerint indulnak a nap bármely szakában, túra útvonalak: Madárrezervátum, Gémkémlelő, Kormorántelep, Óhalászi Holt-Tisza, Csapói Holt-Tisza, Morotvák tornya, Tisza virágzás, Fűzfás Morotva.
  • zárt parkoló
  • italbüfé
  • lakókocsi és utánfutó tárolás havi 3 000 Ft-tól
  • téli hajó és csónak tárolás

A szolgáltatások pontos árai a kikötő weboldalán megtalálhatóak!

Delfin Kikötő –  Poroszló elérhetőségek:

W: www.poroszlodelfinkikoto.hu/

E: gorbekaroly@gmail.com

M: +36 20 326 4041

C: 3388 Poroszló, Csapó köz