Welovetiszato
Welovetiszato

Békatutaj Vendégház – Sarud

Sarudon, vízparthoz közel fekvő vendégház szinte egész évben kiadó. Maximum 7 fő befogadására alkalmas.

A házban két szoba, teljesen felszerelt konyha, épített sparhelt, kemence és fürdőszoba található.

Az első szobában 2 darab kétszemélyes ágy, nagy étkezőasztal székekkel, szekrény, televízió és kemence található, A hátsó szobában 1 darab egyszemélyes és egy kétszemélyes fenyő ágy, szekrények és asztal 2 székkel szolgálja a vendégek kényelmét.

A ház valamennyi bútora fenyőfából készült. A házban visszaköszön a régmúlt idő ötvözve a mai kor igényeinek megfelelő kényelemmel.

A konyha teljesen felszerelt. A konyhában található többek között: kombinált hűtőszekrény, indukciós főzőlap, elektromos sütő grillezővel, egy épített sparhelt, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, edények, lábasok, fazekak, tálak, tányérok, poharak, bögrék, evőeszközök, vágódeszkák, a grillezéshez bogrács, nyársak, tepsik stb.

Az udvaron grillsütő, kemence, bográcsozó, fedett terasz és napozóágyak szolgálják a vendégek kényelmét. A fedett teraszon egy 8 személyes kerti bútor szolgálja, hogy a grillen vagy bográcsban elkészített ételt kint tudják a vendégek elfogyasztani. A kerti sütéshez-főzéshez tűzifát biztosítanak.

Az udvaron több autó kényelmes – egymást nem akadályoztatva – parkolására van lehetőség.

Elérhetőségek:

W: https://szallas.hu/bekatutaj-vendeghaz-sarud?ref=list&adults=2&provision=1

E: bekatutaj.vendeghaz@gmail.com

M: +36 30 313 8281

C: 3386 Sarud, Szabadság út 38.

F: https://www.facebook.com/bekatutaj.vendeghaz/