Welovetiszato
Welovetiszato
  • Podcast

Aranyosi Dombi Udvarház – Poroszló

Tanyától az asztalig


Az Aranyosi Dombi Udvarház azért jött létre, hogy a Tisza-tó romantikájához, természetközelségéhez méltó módon adjon lehetőséget helybelinek, átutazónak, ott pihenőknek feltöltődésre. Konyhájukat helyi autentikus alapokra építik, beszállítójuk a saját családi gazdaságuk, mindig friss szezonális termékeivel.

A vendéglő mindenki előtt nyitva áll, nagycsaládosok, kerékpározók előtt épp úgy, mint a belsőséges eseményt különleges menüsorral megünnepelni szándékozó előtt.

Arra vállalkoznak, hogy igényes étkezési kultúra nimbuszát erősítve, minél szélesebb körben vágyat ébresszenek a gasztrokulturális sokszínűségre.

Konyhai technológiájuk: Modern technológia, tradíció és kreativitás hármasa. Tradicionálisan magyar étkek, melyeket a mai kor gasztronómiai kihívásai hívtak életre. Étlapjuk összeállításánál elsősorban a saját gazdaságuk értékeire és alapanyagaira építettek.

Gyermek és felnőtt csoportokat is vállalnak előzetes időpont egyeztetéssel. Többféle menüsort ajánlanak, de lehetőség van egyedi árajánlat kérésére is.

Fentieket az étterem vallja magáról, érdemes elolvasni 4 alkalommal, 3 tesztelővel elvégzett korhely harcsa halászlé tesztünket:

https://welovetiszato.hu/korhely-halaszle-teszt-aranyosidombi-udvarhaz-poroszlo/

Nyitva tartás:  • Minden nap 11.30-20.00

  • Nyári szezonban minden nap 21:00-ig tartanak nyitva.Aranyosi Dombi Udvarház fizetés:    • SZÉP kártya (K&H, OTP),

  • Master card

  • készpénzes fizetés


Előzetes asztalfoglalás erősen ajánlott!


Aranyosi Dombi Udvarház elérhetőségek:


W: http://www.aranyosidomb.hu

E: info@aranyosidomb.hu

T: +36 36 353 285,  +36 30 636 0491

C: Poroszló, Fő út 24.

F: https://www.facebook.com/Aranyosi-dombi-Udvarh%C3%A1z-146406935493804/
Loading...

Itt is fent vagyunk

Welovetiszato

Őket támogatjuk

Címkék

Welovetiszato