Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Aranyhal és Gerendás Vendégház – Poroszló

Az Aranyhal Vendégház egy hangulatos kis parasztház, mely Poroszlón egy csendes kis utcában gyönyörű kertel várja a pihenni vágyókat.

A háztat nem kell megosztani más családokkal,sem a tulajjal, így nyugodtan kényelmetlenségek nélkül tudnak vendégeik pihenni. Az udvaron kialakított főzési lehetőséggel akár kinti étkezéssel kellemes estéket lehet eltölteni a kis kerti tó mellett.

A házban két külön bejáratú szoba található, melyben 6+1 fő kényelmesen elhelyezhető, előszoba, zuhanyzós fürdőszoba és egy teljesen fölszerelt konyha melyben minden megtalálható ami egy család ellátásához szükséges.

A Gerendás Vendégház csendes, nyugodt környezetben, hatalmas füvesített igényes kertel várja vendégeinket. A ház teljesen fölújított, kialakítása és berendezése a régi kor emlékét idézi: gerendás szobák, rusztikus bútorok, gyönyörű csillárok teszik kellemesebbé a nyaralást. A házban két külön bejáratú szoba, mely 8+2 fő kényelmes pihenésére alkalmas, egy pótágyazható nappali, zuhanyzós fürdőszoba és egy teljesen fölszerelt konyha található.

Az udvaron bográcsozásra, tárcsás sütés-főzésre és kinti étkezésre is lehetőség van.

Aranyhal és Gerendás Vendégház elérhetőségek:

W: http://www.aranyhalvendeghaz.hu/

E: aranyhalvendeghaz@gmail.com

M: +36 70 292 8142

C: 3388 Poroszló, Bartók Béla út 11-12.

F: https://www.facebook.com/aranyhalvendeghaz