Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

aQuarium Étterem és Vendégház – Abádszalók

Halas ételkülönlegességek az abádszalóki aQuarium Étterem és Vendégháznál

Az abádszalóki aQuarium Étterem és Vendégház közvetlenül a Tisza-tavat körülölelő töltés lábánál fekszik, Abádszalókon az Abádi Kikötő szomszédságában, így könnyedén megközelíthető autóval, hajóval, és a töltés tetején húzódó kerékpárúton keresztül biciklivel is. A 120 fő befogadására alkalmas étterem nevéből fakadóan elsősorban halas ételkülönlegességekkel várja kedves vendégeit. Természetesen a halételeken kívül is bőséges választékot találhatnak a vendégek az étlapon.

Nyáron a klimatizált étterem vagy a terasz napernyője nyújtotta árnyék adhat plusz felfrissülést, télen forró ételek/italok és a vendégszeretet tölti el melegséggel a betérőket.

Vállalják családi rendezvények (születésnapok, névnapok, keresztelők, ballagási ünnepek, eljegyzések, lakodalmak), valamint céges rendezvények (meetingek, előadások, konferenciák, bulik) lebonyolítását is.

A kikapcsolódni vágyókat várja az étterem fölött található 6 szobás vendégház. A szobák két szinten helyezkednek el. Hat szobából négy kétágyas szoba, egy négyágyas szoba, és egy apartman került kialakításra. A négyágyas szoba kivételével minden szobában lehetőség van pótágyazásra (kinyitható kanapé). A szobák rendelkeznek saját zuhanyzós fürdőszobával, síkképernyős TV-vel, hűtőszekrénnyel és légkondicionálóval. Az apartmanban ezen felül található egy kis konyha is, a két hálótér pedig galériás megoldással lett kialakítva.

Szobaárak:

  • Felnőtt: 6300 Ft/fő/éj (2 fő esetén); 9000 Ft/fő/éj (1 fő esetén)
  • Gyermek (2-10 év): 4500 Ft/fő/éj

A szállástól az Abádi Kikötő körülbelül 200 méterre található, a strand pedig 800 méterre van.

aQuarium Étterem nyitva tartás:

  • Nyári időszakban (május 1-szeptember 30.): hétfő – vasárnap 11.00-22.00
  • Téli időszakban (október 1-április 30.): hétfő – vasárnap 12.00-21.00

aQuarium Étterem és Vendégház – Abádszalók fizetés:

  • készpénz
  • bankkártya

Elérhetőségek:

W: www.aquariumtiszato.hu

E: info@aquariumtiszato.hu

M: +36 70 770 0262

C: 5241 Abádszalók, Tömörkényi út 2/1.

F: www.facebook.com/aquariumtiszato