Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Anna Kisvendéglő, étterem – Polgár

Házias ízvilág, bőséges adagok a polgári Anna Vendéglőben

Családias hangulatú, házias ízvilágú, pénztárcabarát, hangulatos kis étterem Polgáron a strandfürdő mellett.

Az étterem minden nap menüt kínál. Az étlapon található még 13 féle pizza, gyros variációk és több személyes tálak is. Az adagok bőségesek és a kiszolgálás is nagyon udvarias.

Polgár látnivalói

A település legrégebbi építménye a központban található dombon álló, barokk stílusú Kálvária kápolna, melyet az 1769-es pusztító járvány után emeltek. A kálvária domb többi együttesét képezi a 12 stáció és a Golgota három keresztje.

A Strandfürdő Polgár a nyári szezonban fogadja a látogatókat. A strandon többféle medence, sportolási lehetőségek, termálvíz és parkosított környezet biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást.
A fürdő parkos-ligetes, csendes, nyugodt környezetben található. A strand egyedülálló angolkerttel és napozóágyakkal várja a fürdőzőket. A strandon egy 24 fokos úszómedence, egy 36 fokos gyógyvizes medence és egy 28 fokos gyermekmedence, valamint egy pancsolómedence vehető igénybe. A fürdő területén továbbá szauna, masszázs, kondicionáló terem, valamint csónakázó tó található. A sportolni vágyókat pedig műfüves, aszfaltos, és homokos – foci, kosárlabda, tenisz, kézilabda, és röplabda – pályák várják.

 

Anna Kisvendéglő nyitva tartás:

  • Minden nap: 10.00-22.00

Anna Kisvendéglő fizetés:

  • bankkártya
  • készpénz

Anna Kisvendéglő – Polgár elérhetőségek:

W: –

E: ritapapp3@gmail.com

M: +36 30 636 8118

C: 4090 Polgár, Fürdő utca 2.

F : www.facebook.com/annavendeglopolgar