Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Tisza-tavi kalandok Dimivel

Galkó-Fenyves Barbara
·
2019. augusztus 4.
Tisza-tavi kalandok Dimivel

A Tisza-tónál nőttem fel és egy életre szóló barátságot kötöttem vele. Azért kezdtem filmezni, hogy megmutassam a Tisza-tó szépségét és a problémáit is. Igyekszem nem csak mutatni, hanem tenni is, ezért próbálok aktívan fellépni a természetvédelemmel kapcsolatban is. Szeretném közelebb hozni az embert a természethez – mert úgy érzem, nyüzsgő hétköznapjainkban eltávolodtunk egymástól. Kezdő filmesként így lettem a Tisza-tó szerelmese és „harcosa”. A Tisza-tavi kalandok sorozatom minden része a természet, a körforgás és az élet szeretetéről szólés arról, hogy az ember hogy él együtt az általa létrehozott mesterséges tóval szimbiózisban. Bízom benne, hogy át tudom adni sajátos nézőpontommal.

Ljasuk Dimitry

 

Vendég: Pokorny Lia, program: 3 nap a Tisza-tavon

36 percnyi tipp arról, hogy töltsetek el 3 napot a Tisza-tónál. 36 perc Pokorny Liával a vízen, a parton, nappal és éjjel. 36 percnyi ok arra, hogy ti is gyertek el a Tisza-tóhoz.

 

 

Nagyon sok ember unatkozik, nem tudja mivel töltse a szabadidejét. Miközben vágynak arra, hogy távol legyenek mindentől és közben új impulzusok érjék. Nem kellenek bonyolult és drága dolgok ahhoz, hogy az ember kitörjön a hétköznapokból és boldognak érezze magát. Ez a film az élet szeretetéről, a természet szépségéről és a Tisza varázsáról szól. volt átélni és benne szerepelni. Nagyon szeretem ezt a filmet!” (Pokorny Lia)

 

A filmet, a fotókat és a szövegeket Ljasuk Dimitry bocsátotta a welovetiszato.hu rendelkezésére. 

 

Címkék:
  • természetfotózás