Országos Étterem Hét a Tisza-tónál és környékén

2025. március 13–30. között rendezik meg az Országos Étterem Hetet, ahol a résztvevő “TOP” éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket! A Tisza-tónál és 100 kilométeres körzetében 4 étterem regisztrált az eseményre.
Az Országos Étterem Hetet minden évben kétszer szervezik meg. Ebben az időszakban kipróbálhatunk olyan éttermeket is, amik korábban már felkeltették a figyelmünket. A résztvevő helyek száma idén elérte a 200-at. Érdekesség, hogy 14 olyan hely is szerepel a listán, amelyeket a Michelin Guide is ajánl.
Az éttermi résztvevők egy része mindössze 6.900 Ft-tól, a többiek 8.900 Ft-tól kínálnak Prémium menüt, illetve 10.900 Ft-tól Exkluzív menüt (szervízdíjjal együtt!). A Prémium és Exkluzív menüt kínáló vendéglátóhelyek az DiningCity Országos Étterem Hét piros, “DiningCity Csillaggal” vannak megjelölve
A résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon lehet leadni érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem.
Országos Étterem Hét – étlapok
A különböző éttermek weboldalunkon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a Vendégeket.
Az étlapok elérése nagyon egyszerű: az étterem fő oldalán ki kell választani az étkezés dátumát, a személyek számát és az étkezés típusát, majd rá kell kattintani az “Étterem keresése” ikonra. A legördülő étteremlistában minden étteremnél egy kattintással elérhető az adott 3 fogásos menüajánlat a “Menü” ikonra kattintva.
A Tisza-tó környékén eddig 4 étterem csatlakozott az eseményhez:
- Sulyom Tájétterem, Sarud
- Outlet Hotel és Étterem, Polgár
- Lumen Étterem és Gasztro Panzió, Eger
- Macok Bisztró, Eger
Exkluzív gasztronómiai élmény a Sulyomban – csak az Étterem Hét ideje alatt!
A Sulyom Tájétterem idén is csatlakozik a DiningCity Országos Étterem Hét eseményéhez, amely során egy különleges 4 fogásos menüvel várják vendégeiket!
Mikk Szabolcs séf által megalkotott exkluzív fogások:
Előételek:
- Marha carpaccio diós pestóval, rukkolával, kapri körtével
- Zeller carpaccio szezámolajjal, pörkölt dióval és pirított édesköménnye
Levesek:
- Korhely halászlé harcsával
- Lilakáposzta-krémleves kacsamájjal és édesköményes zeller relissel
Főételek:
- Zöldfűszeres marharolád kacsamájraguval és korongburgonyával
- Kakukkfüves egész pisztráng fenyőmagos vadrizssalátával és sült majonézzel
Desszertek:
- Étcsokoládés mousse szedres zselével és sült tojáshabbal
- Sulyomisu – A Sulyom ikonikus desszertje
Menü ára: 10.800 Ft
Asztalfoglalás:
Asztalfoglalás kizárólag az Országos Étterem Hét hivatalos oldalán ! Foglalás február 26-tól!