Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Kipróbáltuk: “Lakat alatt” szabadulószoba – Abádszalók

Galkó-Fenyves Barbara
·
2019. május 6.
Kipróbáltuk: “Lakat alatt” szabadulószoba – Abádszalók

Szabadulószoba szűzeknek: feladványok, rejtélyek, kérdések és félrevezető nyomok egy alig pár nm-es helységben, ahova bejutni könnyű, kijutni pedig nem. Hacsak, nem te vagy Poirot-Magret-Columbo és Houdini. Együtt. Csúcs vagy, ha elsőre szintidőn belül kijutsz segítség nélkül. De nem vérre megy, csak időre. Vicces, szórakoztató és izgalmas.

Családi csapattal támadtunk. Utólag gyenge kifogásnak tűnik, hogy lelkes és szerteágazó figyelmű ovis-általános iskolásokkal lehet nem kéne szabaduló szobába menni, de legalább élvezték, nagyon. Az abádszalóki “Lakat alatt” szabadulószoba projekten belül két tematikus szoba van, az egyik a Sherlock, ami egy klasszikus detektíves-furmányos menet és a Doktor, ami orvosos vonalon tesz próbára minket. A harmadik tematikájuk egy városi nyomozós program, azt most nem volt alkalmunk kipróbálni, de biztosan visszamegyünk nyáron és nyomunk egy utcán nyomozós programot is.

Nem lőjjük le a poént, eszünk ágában sincs elmondani, hogy mivel találkoztok egy szobán belül, de elmondjuk,

miért jó: teljesen kikapcsoltok, nem lesz más, csak a feladat, kijutni a szobából. Közben jókat röhögtök, esetleg egymás torkának ugrotok (hogy ki bénább a másiknál…). Menet közben tanultok is, mert egy rakat rég elfelejtett tudást és képességet elő kell vennetek.

kinek jó: gimisektől felfelé mindenkinek, akár önállóan is, de csapatban a  tuti. Kisebbeknek szülőkkel együtt szórakoztató, ekkor azonban a szülőknek nem annyira 🙂

mikor jó: bármikor, de ha kint esik, fúj, hideg van, akkor az egy órányi program megváltás.

 

Itt találod az abádszalóki “Lakatt alatt” szabadulószobát.

Jó szórakozást!

 

Címkék:
  • abádszalók,
  • gyerekbarát