Welovetiszato
Welovetiszato

Szombaton rendezik meg az I.Kutyás Strand Fesztet Tiszafüreden

Galkó-Fenyves Barbara
·
2024. július 8.
Szombaton rendezik meg az I.Kutyás Strand Fesztet Tiszafüreden

Szombaton a kutyásoknak is kedveskednek Tiszafüreden

Kutyás vízparti bulihelyszínné változik a tiszafüredi Mancsos Pancsoló kutyabarát strand július 13-án, szombaton, hiszen jön az I. Kutyás Strand Feszt, ahol egész nap különféle kutyás programokkal várják az érdeklődőket.

Mancsos Pancsoló Tiszafüred

A tiszafüredi Mancsos Pancsoló a Tisza-tó egyik legnagyobb kutyabarát strandja, ahol rendszeresen várják a látogatókat különféle programokkal. A strand most az I. Kutyás Strand Fesztnek biztosít helyszínt, ahol az ebek és a gazdáik különféle közös programokon vehetnek részt a Tisza-tó hűs habjai mellett.

A városban több kutyabarát programot, vendéglátóhelyet és szálláshelyet is találni, így elmondható, hogy Tiszafüred tárt karokkal várja a kutyásokat. Ez már a második alkalom, hogy a Tappancs Segítőkutyások Egyesülete és Tiszafüred önkormányzata közösen szervez Tisza-tavi kutyás rendezvényt.

Programok

A délelőtt folyamán a Tiszafüredi Kutyasuli szervezésében egy interaktív kutyaoktatási óra várja az érdeklődőket. Ezután állatvédelmi előadást tart a Szurkolók az Állatokért Alapítvány, ahol hasznos információkat kaphatunk az állatvédelem fontosságáról és módjairól.

Az eredményhirdetés után a Tappancs Segítőkutyás Egyesület a korábbi Kutyás Majálison nagy sikert aratott terápiás kutyás élményfoglalkozást tart a gyerekek számára, akik a helyszínen, önként jelentkezhetnek a különleges programra.

A délután folyamán bemutatkozik a Debreceni Mantrailing és Kutyás Egyesület, akik mantrailing bemutató keretében mutatják meg a kutyák különleges képességeit. A mantrailinget eltűnt emberek felkutatására alkalmazza a rendőrség és a kutató-mentő szolgálatok, de a mindennapokban, a hobbikutyások számára is kiváló sporttevékenység.

Jótékonysági tombolasorsolás

A napot tombolasorsolással zárják, amelyen értékes nyeremények találnak gazdára.

A tombolafőnyeremények között szerepel egy Tiszafüredi Kutyasuli: Kölyök vagy alapfokú tanfolyam utalvány, valamint a Tappancs Segítőkutyás Egyesület terápiás kutyás élmény foglalkozása óvodákba vagy iskolákba. Emellett a Farma Consulting tíz fős kutyacsapatépítő programját is megnyerhetik, illetve a Zsóry Liget 2 fő részére szóló 2 éjszakás kutyabarát szállás utalványát egy 4*-os prémium házba.

Az eseményről bővebb információkat a www.tappancssegitokutyasok.hu oldalon lehet találni.

Ma van!

Nincsenek mai programok.

Programnaptár

2024július

h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
5
15
16
17
18
22
23
24
25
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
heti program