Welovetiszato
Welovetiszato

Hétvégi programajánló a Tisza-tónál

Galkó-Fenyves Barbara
·
2023. november 16.
Hétvégi programajánló a Tisza-tónál

Gasztro fesztiválok és autós verseny a Tisza-tónál

Hétvégén 2 gasztronómiai fesztiválja is invitáljuk a Tisza-tóra érkezőket: Pálinkamustra és főzőverseny lesz Tiszafüreden, valamint Tepertő és pörcfesztivál egy kicsit távolabb a vízparttól, Berekfürdőn. Az utóbbi helyen érdemes betérni a fürdőbe is, mivel van 4 benti medence és néhány kinti gyógyvizes is üzemel, valamint hétvégén szauna szeánszokat is tartanak.

XI. Berekfürdői Tepertő és Pörc Fesztivál

2023. november 18-án tizenegyedik alkalommal rendezik meg Berekfürdőn a Tepertő és Pörc Fesztivált. Egész napos gasztronómiai bemutató, szalonnasütés és kóstolás, forralt bor, tea, kézműves vásár és színpadi produkciók várják az érdeklődőket.  A színpadon fellép Varga Miklós és a 4S Street pop-rock együttes.
Egész napos szalonnasütés és kóstolás, forralt bor, tea, kézművesek és színpadi produkciók várnak az érdeklődőkre.

XI. Berekfürdői Tepertő és Pörc Fesztivál – Welovetiszato

Disznótoros főzőverseny és pálinkamustra Tiszafüreden

Néhány év kihagyás után ebben az évben ismét megrendezésre kerül a Szent András napi fesztivál november 18-án a Thermal Kempingben Tiszafüreden. Egész napos eszem-iszom, helyben készült disznótoros csemegék, sült malac, toroskáposzta, hurka-kolbász és tiszai ételek várnak az eseményre látogatókra.

A remek hangulatot hazai és vendég előadók biztosítják! Ott lesz a Pipás Zenekar, a Tisza-tavi AMI, Aranytorkú Férfikar‍, Jászsági Cigányzenekar, Zsiga Pista prímás, valamint a Parno Graszt!

További információ: Szent András Napi Fesztivál – Tiszafüred – Welovetiszato

Tökéletes program a gumifüst szerelmeseinek: Intercars ART-Sprint verseny Kunmadarason

2023. November 19.-én vasárnap kerül megrendezésre az Intercars ART-Sprint Kupasorozat VIII. fordulója Kunmadarason, az ország legnagyobb használaton kívüli repülőterén. A régi szovjet hangárok és és laktanyaépületek között felpörögnek a gépek, füstölnek a gumik és egekbe szökik az adrenalin.  Számos autó áll rajthoz az év utolsó és egyben döntő összecsapásán, hogy a kunmadarasi repülőtér kifutópályáján gyorsuljanak.

A reptéren ezúttal egy 10 kilométeres pálya lesz felrakva, melyet háromszor kell teljesítenie a mezőnynek.

A repülőtér Kunmadaras felől a harmadik lehajtó jobbra a településtábla után található, de fokozottan kell figyelni, merta vasúti átjáró csak andráskereszttel védett!

További információ: Intercars ART Spint Kupasorozat VIII. forduló – Kunmadaras – Welovetiszato

 

Ma van!

Programnaptár

2024június

h
k
sz
cs
p
sz
v
27
28
29
30
31
1
6
3
4
5
6
7
10
11
12
13
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
heti program
Címkék:
  • Berekfürdő,
  • fesztivál,
  • gyerekbarát