Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Gyerekbarát tavaszi szállások a Tisza-tónál

SLBogi
·
2019. február 26.
Gyerekbarát tavaszi szállások a Tisza-tónál

Kerestünk, találtunk 5 nagyon gyerekbarát szállást a Tisza-tónál!

Bizonyára mindenkinek van egy gyerekkori emléke arról, hogy a várva várt nyaraláson egy nem túl jó minőségű pótágyon kuporog. Esetleg a kint dúló vihar miatt törpe szobába beszorult gyerek-felnőtt vegyes társaságról, amikor már mindenki a másik agyára megy 20 perc után. Vagy, ha erről nincs is, akkor az egyetlen hintából álló játszótérről, a végig (lebetonozott) térkövezett udvarról biztosan akad. Szerencsére a gyerekágy ma már mindenhol alapkövetelmény, és a kerti játékok is egyre modernebbek, de vajon mitől lesz igazán gyerekbarát egy hely?

Például mert a wc, fürdőszoba berendezésekor gondoltak a gyerekekre fellépővel, gyerek wc ülőkével. A konyhában biztonsági záras a késes fiók és van elmosható műanyag pohár, tálka, esetleg gyerekméretű evőeszköz készlet. A hálóban összecsukható kiságy és nem “kényszer” fekvőhely van a nagyobbaknak, hanem rendes ágy. A nappaliban társas, könyvek különböző korosztálynak, esetleg színezők, internetről letöltött kifestők és két marék cerka. A kertben minimum a hinta és a homokozó a kapcsolódó “aranyásó felszereléssel”, de egy váras-házas játszótérrel minden kisgyerekes szülő megvehető. A medence és a jacuzzi már sok helyen kint áll a kertben, néhányan gondolnak a kisebbekel érkezőkre és zárható kpauval veszik kötbe ezeket, illetve készülnek úszógumival, labdával.

A tízenéves korosztálynak stabil és korlátlan netkapcsolat (úgyis mobiloznak), néhány nekik való modernebb ifjúsági könyv , esetleg képregény (itt nem segít a Fekete István és Jókai Mór összes). Amivel őket is el lehet csáíbtani az egy-egy jó stratégiai társasjáték, egy pakli kártya vagy egy környékbeli programlista.

Alábbi összefoglalónkban olyan gyerekbarát szállásokat mutatunk be a Tisza-tó környékén, amelyek korszerű játszótérrel, fejlesztőjátékokkal, és gyermekekkel foglalkozó szakemberekkel várják a vendégeiket.

Címkék:
  • gyerekbarát,
  • Tisza-tavi szállások