Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Egy kis luxi: wellness és lazulás tavasszal a Tisza-tó körül

admin
·
2019. március 1.
Egy kis luxi: wellness és lazulás tavasszal a Tisza-tó körül

A tavasz mind a természet, mind az ember számára a megújulást, újjáéledést jelenti. Tavasszal már testünk és lelkünk is kívánja a napsütést, a tiszta, szabad levegőn kiadós sétákat, de mellette a pihenés és a szervezetünk kényeztetése is fontos: jól jön egy kis frissítő masszázs, egy ellazító termálfürdő (igazi termálvízben, nem higított, klórozott verzióban). A testmozgástól és a víztől aztán jól megéhezünk, így jókat eszünk és a tavasz meghozza a rozészezont is :).

A Tisza-tó minden szempontból ideális lehet akár családok, akár párok, vagy baráti társaságok számára is, ha tavaszi feltöltődést keresnek. Nincs is üdítőbb a közösen együtt töltött időnél, egy kirándulásnál, egy sétánál a part közelében.

Először is fontos, hogy megtaláljuk azt, milyen fajta szállás adjon otthont számunkra ezekben a napokban. Van aki azt szereti, ha egyedül lehet a szeretteivel, van aki viszont a társaságot kedveli, esetleg a teljes kiszolgálást. Aki a családi fészek koordinátáit rakná kicsit odébb, annak érdemes apartman vagy vendégház mellett letennie a voksát, de a Tisza-tó körül találunk szállodákat is, szerencsére a kisebb, emberléptékű fajtából. Számos lehetőség közül választhatunk a tó környékén, nézzük hova mehetünk:

Címkék:
  • termál,
  • Tisza-tavi szállások