Welovetiszato
Welovetiszato
 • heti program
Menü

Neptun Kikötő – Tisza-tó kikötő,kemping

Tisza-tó kikötő: Neptun Kikötő és Kemping – Újlőrincfalva

A Neptun Kikötő a Tisza-tó egyik legjobb kemping helyszíne. A kikötő a Sarudi-medencében, a Tisza-tó jobb partján található. A medence átlagos vízmélysége 1,5 m. A medence tökéletesen alkalmas kimerülésű vízi járművek használatára.

A kikötő a Tisza-tó jobb oldali gátja mellett Sarud és Poroszló között, a Laskó patak befolyása mellett található. A 100 férőhelyes csónak- és hajókikötő a Tisza-tó első, teljes mértékben Eu-s szabványnak megfelelően épült vízi létesítménye.

A Neptun Kikötő, elhelyezkedéséből fakadóan közvetlen kijárata van a Kis-Tiszára, Sarudi és Poroszlói medencére, V-VI. öblítőcsatornán keresztül a Tisza folyóra, így a Tisza-tó legértékesebb horgászhelyei könnyen elérhetők.

A horgászni, pihenni, sportolni vágyók csónakot bérelhetnek, vagy sajátjukat tárolhatják az Újlőrinfalva-Magyaradi Neptun hajókikötőben, ahol 4 darab vizsgázott, szabványos úszómű ad biztonságot a vízi járműveknek. A kikötőben valamennyi móló víz, villany, szennyvíz csatlakozással rendelkezik. A kikötőben biztonságos sólyázás, hajó- és csónak vízbeeresztés és tárolás zajlik.

A kikötő a nap 24 órájában üzemel, kikötőmesteri szolgálattal.

Az ide látogatók kerékpárt bérelhetnek, és innen a kikötőből indulhatnak útra vízen és szárazföldön, ha igénylik, képzett túravezető tanácsadásával és kíséretével.

A kikötőben a Tisza-tóba nyúló félszigeten kialakított pihenőhely és horgászhely áll rendelkezésre.

Neptun Kikötő és Kemping szolgáltatások:

 • Horgászladik, csónak, motorcsónak, lakóhajó, vitorlás hajó kiépített, úszómóló melletti tárolása, éjszakai őrzés mellett, 24 órás kikötői szolgáltatás biztosításával havi 8000 Ft-tól;
 • Nagyméretű lakóhajók part menti tárolása közvetlen kiszállással egyedi mólók mellett;
 • Egész szezonban a Tisza-tó vízállásától független sólyázási lehetőség, kikötői vontató igénybevételével 2000 Ft-tól;
 • A kikötői szolgáltatásokat igénybe vevők részére téli tárolást biztosítanak;
 • Csónak, kenu, vízibicikli bérlés;
 • Szállás lehetőség: Tisza-tóra néző 2 darab, 2 szobás, 4 ágyas apartman 5.000 Ft/nap/főtől.
 • Kempingezés: A füvesített kemping terület jó lehetőséget biztosít a vízitúrázók kikötéséhez, számukra tűzrakóhelyet, víz-villany csatlakozást, fedett étkezési helyet alakítottak ki.
 • Telepített lakókocsik: 6 hónap időszakra (teljes szezon) kedvezményes területet biztosítanak lakókocsik, lakóautók tartós letelepítésére, melyhez vízcsatlakozást, és mért áramcsatlakozást biztosítanak. A kialakított bérterületek vízközeliek, közvetlen rálátással a Tisza-tóra.

A szolgáltatások teljes jegyzéke és a pontos árak megtalálhatóak a kikötő weboldalán!

Neptun Kikötő és Kemping – Tisza tó fizetés:

 • bankkártya
 • SZÉP kártya
 • készpénz

Neptun Kikötő és Kemping – Tisza tó elérhetőségek:

W: https://neptunkikoto.hu/

E: neptunkikoto@gmail.com

M: +36 20 971 2124

C: 3387 Újlőrincfalva, Üdülőkörzet

Loading...
Itt is fent vagyunk
Welovetiszato
Őket támogatjuk
Címkék
Welovetiszato