Welovetiszato
Welovetiszato
  • Podcast

Molnár Vendéglő – Tiszafüred

A Molnár Vendéglő 1999-től működik a Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden. Az étterem télen-nyáron üzemel, minden nap várja vendégeit. A belső, légkondicionált asztaloknál 70 fő kiszolgálására van lehetőség, míg a kellemes teraszon további 120 fő foglalhat helyet.

A konyhafőnök, mind a magyar, mind a nemzetközi gasztronómiai paletta specialitásait kínálja. Az étlapon az egyedülállóan ízletes tiszai halak közül folyamatosan megtalálható a harcsa, a fogas, a csuka és a ponty. A halkínálatot az egészben, mandulás bundában sült pisztráng is színesíti. A kiemelkedően gazdag választék között böngészve találkozhatunk marha-, borjú-, bárány-, sertés-, és szárnyashús ételek ötletes variációival.

A ház a vegetáriánusokra is gondol, ők is többféle étek között csemegézhetnek, és a gyermekeknek is külön menü áll rendelkezésre.
A vadhúsok kedvelői sem fognak csalódni, legendás az étterem áfonyás szarvascombja, de a vaddisznópörkölt és a pácolt vadkacsa-comb is igen népszerű. Ha még marad hely a főétel kiadós porciói után, fogyaszthatunk sajt- vagy salátatálat, de méltán emlegetett a házi tészták sokasága is.
Mindezekhez minőségi italokat, ínyenc borokat kínál a Molnár Vendéglő.

 


Nyitva tartás:  • Egész évben hétfőtől vasárnapig 11 órától este 10 óráig.Molnár Vendéglő fizetés:  • SZÉP kártya

  • bankkártya

  • készpénz


 

Molnár Vendéglő elérhetőségek:


W:-

E: molvend@t-online.hu

T: +36 59 352 705

C: 5350Tiszafüred, Húszöles út 31/b.

F: https://www.facebook.com/Moln%C3%A1r-Vend%C3%A9gl%C5%91-Tiszaf%C3%BCred-2020-106175710977959/

 

 
Loading...

Itt is fent vagyunk

Welovetiszato

Őket támogatjuk

Címkék

Welovetiszato