Welovetiszato
Welovetiszato

Hello Hal Halfalatozó – Tiszaörvény

Isteni finom fish and chips, halas ételek a tiszaörvényi Hello Hal Halfalatozóban

A Hello Hal Halfalatozó egy – és a Tisza-tónál az első – tematizált halfalatozó, korábbi értelmezés szerint bisztró. Egy olyan hely, ahol gyorsan ehet bárki édesvízi halból finom és különleges halételt. Szezonálisan tart nyitva május elejétől szeptember közepéig, ideális biciklis megállóhely.

A halfalatozó nemcsak egy vendéglátóegység, hanem halmarketinget folytató egység is, ezért a Hello Hal misszió… Állandó kínálatukban van halburger, gyros, fish and chips, különböző ropogósok, roston és rántva sütött halak, halászlé.

A Falatozó a gát tövében a Tisza-tavat körbekerülő kerékpárút mellett található Tiszafüred-Örvényben a Szabics Kikötővel szemben. Igazi paradicsom a bicikliseknek, akik a halételeken kívül finom szörpökkel frissülhetnek fel a Tisza-tó körbetekerése közben.

A halas-biciklis megállóhely autóval a Füredi út – Mohári út megközelítés javasolt, bár nem aszfaltosak az utcák, gyalogosan vagy kerékpárral pedig a Füredi út – Hunyadi utca – és rá a gátra. A gátról egy lépcső vezet le a Halfalatozóhoz!

Amiért még érdemes Tiszaörvényre látogatni

A kisebb-nagyobb csatornák árnyékos zöld alagútja, a szemet gyönyörködtető végeláthatatlan víztükör melyeket a kiszáradt, de még lábon álló fák tesznek máshoz nem hasonlíthatóvá. A Tiszának ezen részén az eldugott, nehezen megközelíthető holtágak élővilága rendkívül gazdag. Ezen kívül 2 nagy kikötő és egy gyönyörű tanösvény, valamint jobbnál-jobb vendéglátóhelyek várják az ide látogatókat.

Nyitva tartás:

  • Szezonális nyitva tartás

Helló Hal Halfalatozó elérhetőségek:

W: www.hellohal.hu/halfalatozo-tiszaorveny
C: 5358 Tiszaörvény, Kinizsi út 2/a.
M: +36 30 965 2367
E: info@hellohal.hu
F: facebook.com/hellohal