Welovetiszato
Welovetiszato
 • heti program
 • Podcast

Tulipánszüret Abádszalókon a TulipGardenben

 • Időpont:2024. március 29. - 2024. április 1. 09:00 - 17:00
 • Helyszín:TulipGarden
 • Belépődíj:1000 Ft/felnőtt

Virágszüret a TulipGardenben

Az Abádszalók határában található TulipGarden Tisza-tó a tavalyi hatalmas siker után 2024. április 5-től újra tulipánszüretet szervez és most a szezonban hétköznap is felkereshetjük őket! Ezúttal több mint 200 000 tulipán fog virágozni, és ami igazán különlegesnek számít, hogy a látogatók 105 fajta tulipán közül válogathatnak.

A szervezők készülnek bemutató kerttel is, ahol még 52 fajtával több virágot csodálhatnak meg az érdeklődők. A bemutató kertekben nem szabad virágot szedni, viszont ideális helyszín fotózásra. A várhatóan május 5-ig tartó tulipánszüret során különféle programokkal is kedveskednek a látogatóknak. Hétvégenként kézműves vásárban lehet a helyi termelők portékái között válogatni, valamint a gyerekeknek is készülnek programokkal.

A nyitvatartás alatt büfé is a rendelkezésetekre áll. Egy finom kávé, capuccino, vagy akár egy finom bor mellett érdemes megpihenni és csak élvezni a tulipánok szépségét. Tiszaplacc is lesz a kertben, kézműves termékekkel, hazai manufaktúrákkal lehet találkozni, csoki, chili, lekvár, méz, ékszer, illóolajok és megannyi minden. Erről minden héten beszámolnak a szervezők, hogy mi várható.

A TulipGarden Tisza-tó kutyabarát hely, így várnak minden kutyabarátot kis- és nagy-kedvencével a tulipánszüretre. Az ott tartózkodás ideje alatt gondoskodni kell a póráz, vagy hám használatáról és egyéb dolgokról, ha szükséges! A kutyusokat a sorok közé nem lehet bevinni.

Húsvéti különlegességek

Játékok sokasága várja a kicsiket, mint például az aszfaltfestés, húsvéti színezés, John Deere pedálos járművek. Szombaton és vasárnap arcfestés lesz 11 órától, Húsvét hétfőn pedig tojáskeresést rendeznek.

Tulipánszüret időpontok

Tervezett napok

 • Március 29 – április 1.
 • Április: 5-6-7.
 • Április: 11-12-13-14.
 • Április: 18-19-20-21.
 • Április: 25-26-27-28.
 • Május: 1-2-3-4-5.

Áprilisban és májusban a nyitva tartás
– Csütörtök, Péntek: 09:00 -17:00
– Szombat, Vasárnap: 09:00 -18:00

A tulipánszüret előreláthatólag május elejéig tart. A virágzást az időjárás nagymértékben befolyásolj, ezért indulás előtt érdemes az esemény facebook oldalát figyelni.

Fontos tudnivalók

Tulipán ára: 300 Ft/szál
Belépőjegy: 1000 F/fő
12 éven aluliak számára díjtalan!

A helyszínen készpénzes és kártyás fizetésre is lesz lehetőség.

Újdonságok 2024-ben

Virágcsokor házhoz szállítás is elérhető lesz az idei évtől, hogy senki ne maradjon le. Online belépőjegy vásárlásra is lesz lehetőség, különféle kedvezményes csomagok kíséretében
Bejelentkezés nem szükséges.

Szedéshez szükséges eszközök

Metszőollót és kosárat tudnak biztosítani bizonyos mennyiségig.  Azonban, ez hamar elfogyhat az érdeklődőt számától függően, ezért érdemes virágszedő eszközöket vinni. A tulipánokat, éles eszközzel, az alsó levél fölött elvágva lehet szedni, a hagymákat nem szabad bántani!
TILOS törni, kitépni a virágokat!

Tulipánszüret helyszín leírása

A TulipGarden Tisza-tó udvara. A tulipánkert egy külső helyszínen helyezkedik el, ahol a tulipánkertet végig beton út veszi körül, azonban a virágok közötti sorok fűvel, földdel borítottak, ezért érdemes váltócipőt hozni, esős napon esetleg gumicsizmával is készülni. A babakocsival érkezők is körbe tudják járni a kertet, mivel betonút veszi körül a tulipánokat.

Megközelíteni autóval Abádszalóktól, 4 kilométer Kunhegyes felé haladva. A Google Maps és a Waze keresőjében “TulipGarden Tisza-tó”névvel megtalálható a hely.
Amennyiben valaki úgy döntene, hogy busszal, vagy vonattal indulna útnak, akkor ebben az esetben mindenképp alaposan informálódjon, közvetlen járat nincs a kerthez!

Parkolás

Parkolni a bejárat előtti területen lehetséges!

Dohányzás

A kert teljes területén tilos a dohányzás! Csak a kijelölt területen a kapunk kívül engedélyezett!

További információ:

W: https://tulipgarden.hu/tulipgarden-tiszato/
M: +36 30 273 6361
tulipgardentiszato@gmail.com