Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Tiszafüredi Belvárosi Ősz

  • Időpont:2018. szeptember 15. Egész napos
  • Helyszín:Piac tér - Tiszafüred
  • Belépődíj:Ingyenes

A város büszkeségének számító iskolás csoportok és népszerű hakni fellépők adják a Tiszafüredi Belvárosi Ősz szombat délutáni programjának gerincét. Ha valaki kihagyná ugyanezen a napon, a Patkós Csárdánál lévő VII. Betyártalálkozót, annak remek és szórakoztató élményben lesz része a város központi terén, a piacnál.

A Tiszafüredi Mazsorettek és a Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar közös produkcióját nem csak a Tisza-tónál ismerik, a két csapat együtt, de külön-külön is ismert a régióban. A fúvószenekar filmzenei átdolgozásai olykor a szombati piacozáshoz is fantasztikus zenei hátteret adnak: ki ne emelné fel mosolyogva a fejét, amikor két kiló krumpli kosárba pakolása között megszólal a Star Wars főcím-zenéje?!

Vagány zenei mashup, hogy a fűvószenekar mellett magyar/cigány nóta, operett Oszvald Marikával és a BG and the Crickets is szerepel a műsorban. Utóbbi csapat ha nem Buddy Holly-t játszik ilyen névvel, akkor most biztosan Dennie Wandert, ő egy magyar, nem igazán ismert, de kedves énekes-gitáros-dalszerző. Kerestünk egy felvételt tőle, ismerjétek meg:

 

A szervezők gondoltak a kisebbekre is, játszóház, arcferstés, bábszínház is lesz. A helyszínen kirakodóvásár, ínycsiklandó falatokat kínáló büfék várják a látogatókat.

 

Program:

14.00 Tiszafüredi Mazsorettek és a Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar

14.25 Dalma Dance Club

14.45 Extreme Dance Team

15.00 Zenés Állatvilág – Interaktív játék a Lóci színpad előadásában

15.45 Tisza-tavi AMI növendékeinek műsora

16.05 Slágerek a szívünkből – Nagy Erika előadóművész műsora

16.20 Dallamokra hangolva a Muzsika Tv népszerű előadjával, Kossuth Gergővel

17.00 Oszvald Marika operett műsora

18.00 BG and the Crickets – élő pop-rock zene, vendég: Dennie Wander (London)

 

Az ajándék majdnem lemaradt: mindenki kap egy tál finom káposztás húst. Jó étvágyat! Jó bullizást! 🙂