Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Csónakmotoros és evezős ökotúrák – Tiszaderzs

  • Időpont:2020. augusztus 10. - 2020. augusztus 23. 09:00 - 15:00
  • Helyszín:Kárász Kikötő, horgászat - Tiszaderzs
  • Belépődíj:5000 Ft/fő/nap

Augusztus 10. és 23. között folyamatosan indulnak evezős vízitúrák hét közben is Tiszaderzsről

A rész vevők egy kényelmes, abszolút biztonságos, nagy családi csónakkal indulnak evezni, amely a Tisza tavon egyedülálló: ez a Viator Mundi nagy családi csónak, melyben gyerekektől az idősebbekig bárki biztonságosan evezhet.

A flottát 4 személyes túra kenukkal egészítik ki, így nagyobb létszámú jelentkezés esetén mindenki megtalálja a neki való evezőst.

A túráról:
Ökotúra szemléletű túravezetés, mely során olyan helyekre vezetik el a szervezők a részt vevőket, melyek motoros csónakkal, vagy csak evezőssel járhatók be. A túrázók számtalan vízi madarat láthatnak, vörös és szürke gémeket, bakcsót, kócsagot, kormoránt, fattyúszerkőt, küszvágó csért, sirályokat, dolmányos varjakat, tőkés récéket, ragadozó madarakat.

Gyermekes családoknak, nyaraló vendégeknek, az evezéssel most ismerkedőknek 2-3 órás rövidebb, evezős túrákat is biztosítanak teljes felszereléssel, egyedi kedvező árakkal!

Igény esetén egész napos evezős túra alkalmával egy nagyobb kört tesz a csapat a Tisza-tó középső részén, öblítő csatornákon, szigeteken, holtágakon barangolnak, rejtett kis kubikok, vízi ösvények várnak rájuk.

Az evezős túra díja felszereléssel, csónak és kenu bérlet díjával, túravezetéssel: 5000 Ft/fő/nap. A túrán résztvevő több gyermek, és diákok esetén egyéni kedvezményeket adnak.

Jelentkezés:

W: http://www.csonakturatiszato.hu/jelentkezes/

 

Bővebb infó:

W: http://www.csonakturatiszato.hu