Welovetiszato
Welovetiszato

Szőlőszem Farm – Tiszaszőlős

A Tisza-tóhoz közel kínál szállónk családbarát szálláshelyet, apartmanokkal és szobákkal.

Szőlőszem Farm Üdülőház (szálló) úgy került kialakításra, hogy a családi nyaralás ideális helyszíne legyen. A széles skálán mozgó pihenési és szórakozási lehetőségek miatt tökéletesen alkalmas csapatépítő tréningek, osztálykirándulások, táborok lebonyolítására is. 12 apartman lett kialakítva apartmanonként maximum 9 férőhellyel (pontosítva a szobák elosztásánál) egy nappalival és két hálószobával. Ezen kívül, az apartmantól független, különálló, egylégterű, kisméretű szobák is rendelkezésre állnak az emeleti szinten saját fürdőszobával.

A természettel harmóniában kialakított kényelmes családbarát szálláshelyek valódi falusi vendéglátással párosulnak. Az egyedi helyszínen, különleges környezetben helyet kapó étteremben a vendégek megkóstolhatják a kemencében sütött, grillezett ételeinket is. Az étterem alkalmas előadások, csapatépítő programok, születésnapok és esküvők lebonyolítására.

Az ízletes, házias ételek elfogyasztása előtt és után lehetőség van az étterem alatti hangulatos borospincét igénybe venni, ahol mind a 22 hazai tájegység kiváló boraiból válogatott borkóstolón lehet részt venni.

Minden kedves vendég igénybe veheti a termálvizes kültéri fürdőt valamint a wellness részleget szaunával, masszázzsal, napozóágyakkal.

A szálló horgásztavát a szálló vendégeken kívül külsős hobbihorgászok is látogathatják a recepción vásárolható napijeggyel. A pecázni vágyó vendégek részére kialakításra került horgászstég, hogy közelebbről hódolhassanak horgász szenvedélyüknek. A horgásztó telepített halállománya: ponty, kárász, keszeg.

A gyerekek számára 200 négyzetméteres játszótér, állatsimogató, pingpong, tollaslabda és homokfoci-pálya biztosítja a felhőtlen családi nyaralás feltételeit. Az családi nyaralás emlékezetes élménye lehet a közös fürdőzés a termál medencében, hajókázás a Tisza-tavon, lovaglás és póni lovaglás, kerékpározás, horgászat, játék a mini golf pályán.

 

Szőlőszem Farm elérhetőségek:

W: http://szoloszemfarm.hu/

E: info@szoloszemfarm.hu

M: +36 20 219 0109

C: 5244 Tiszaszőlős, Dózsa György út 19.