Welovetiszato
Welovetiszato
  • Podcast

Szalók Yacht Klub – Abádszalók

Igényes környezetben 150 kikötőhellyel, hajó- és csónakbérlési lehetőséggel, jet-ski tárolóöböllel, vízi benzinkúttal és vízi bárral várja vendégeit a yacht klub.

Színvonalas vízparti éttermük és grillteraszuk élménygazdag kikapcsolódást és gasztonómiai különlegességeket kínál.


Szolgáltatások:  • Benzinkút: A vízi töltőállomáson gyorsan és egyszerűen tankolhatunk 95-ös benzin üzemanyagot a vízi járművekbe.

  • Bolt: A töltőstég mellett található bolt a kötelező hajós felszerelések mellett, frissítőket (hideg üdítőket, jégkrémeket) is kínál.

  • Popeye Vízi Bár: A vízre épült különleges hangulatú bár legegyszerűbben vízi járművel közelíthető meg. Tavasztól őszig nyitott terasszal, széles ital és koktélválasztékkal, barátságos árakkal, folyamatos akciókkal, igényes kiszolgálással várja vendégeit. Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök: Zárva; Péntek - Vasárnap: 12:00 - 1:00.

  • Portside Grill étterem: https://welovetiszato.hu/tisza-to-latnivalok/portside-grill-abadszalok-etterem

  • Hajóbérlés: A Szalók Yacht Klub szerződött partnere a Tisza-tó Yacht Charter, akik szeretnék megismertetni mindenkivel a Tisza-tó és folyó csodálatos világát és egyúttal bevezetni mindenkit a csatornahajózás élményeibe. A Tisza-tó Yacht Charter a társasági hajózást, vízi sportokat és folyami túrázást kedvelők számára nemcsak vitorlást, hanem motorosokat is kínál, akár jogosítvány nélkül vezethetőeket is. A hajózási terület a Tisza-tó térsége, szűkebben Abádszalók és környéke, a Tiszának azon szakaszai, amelyek alkalmasak a vitorlás és/vagy motoros hajózásra.

  • Téli hajó tárolás: A vízi járműveket őrzött, zárt telepen tárolják. Garanciával és teljes körű biztosítással gondoskodnak róla, hogy a hajók a tavaszi-nyári szezonra tökéletes állapotban kerülhessenek vízre.Nyitva tartás:  • Május 01. - Szeptember 30.Szalóki Yacht Klub elérhetőségek:


W: http://www.szalokyachtklub.hu/

E: hello@szalokyachtklub.hu

C: Abádszalók, Attila öböl; GPS: 47°28’41.8″N 20°34’47.1″E

M: Ügyvezető: Kalán Róbert +36 30 339 6355; Kikötővezető: +36 30 559 7954

F: https://www.facebook.com/szalokyachtklub
Loading...

Itt is fent vagyunk

Welovetiszato

Őket támogatjuk

Címkék

Welovetiszato