Welovetiszato
Welovetiszato

Sarudi Fröccsterasz és Panoráma Bár – Sarud, Kalandpart

Gyönyörű panoráma és finom frissítők az egyik legszebb Tisza-tavi megálló helyen

A Tisza-tó talán legszebb panorámájú vendéglátó egysége a Sarudi Fröccsterasz és Panoráma Bár, közvetlenül a Tisza-tavi kerékpárút mellett.

A KalandPart talán legkedveltebb találkozóhelye, érkezzetek akár kerékpárral, akár vízi közlekedési eszközzel. A sarudi megálló helyen fehér és rozé borokból készült fröccs mellett kávé, üdítők, frissítők, szendvicsek, alkoholos italok, jégkrém, édesség és helyben sült péksütemények kaphatók. A kerékpárral érkezők közel 100 kerékpártárolót találnak a Sarudi Fröccsterasz közelében.

Bringázás közben ideális megállóhely az Élményfalu – Kalandpart területén található büfé, ahova nem csak fröccsre, hanem bármilyen innivalóra betérhetünk, miközben a sarudi öböl pazar panorámáját láthatjuk magunk előtt.

Kalandpart – A Tisza-tó Élményközpontja

A Tisza-tó legnagyobb nyíltvízű területe, a 28 négyzetkilométer alapterületű Sarudi-medence partján található Kalandpart a legsokszínűbb partszakasza a térségnek.

Egy védett, nyugodt öbölben található a Tisza-tó tengerpartjának is nevezett partszakasz, több mint 4000 négyzetméter homokos parttal, abban kialakított gyermeköblökkel, árnyas fákkal és sok- sok szórakoztató kalanddal, kikapcsolódási lehetőséggel.

Ez a hely a Tisza-tó legszínesebb kalandjait kínálva ösztönzi kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre az idelátogatókat, vagy a területén áthaladó kerékpárosokat.

Program lehetőségek:

  • Aquaglide: A sarudi kalandparton – a Tisza-tó tengerpartjának is nevezett homokos strandon – található Aquaglide Vízi Élménypark az első, egyedi tervezésű referencia helyszíne az amerikai márkának Magyarországon, a második legnagyobb ilyen park Európában és legnagyobb Közép-Európában. Minden korosztály számára kihívást jelentő csúszdák, mászókák, hinták, trambulinok, csúszós és vízbepottyantós feladatok, egyensúlyozó elemek, billegő játékok, libikókák, mászófal, mászóhegy, mókuskerék.
  • Trambulinpart: Családi programként, a közös mozgásért, a közös élményekért és a családi sportolási lehetőség kihasználásáért akár 10 év alatti gyermekek számára is.
  • VIP zóna: Egyedi nyugágyak a kényelmet szeretők számára.
  • Játszóerdő: Családi együtt játszás a strand melletti erdőben.
  • Mászóbázis: Legújabb attrakció a mászóbázis, mely 2019-től szolgál élményül.
  • Horgászat: A horgászat szerelmesei páratlan környezetben élhetnek szenvedélyüknek.
  • Kerékpár kölcsönzés;
  • Gyerekvigyázó;
  • Kutyastrand.

Sarudi Fröccsterasz nyitva tartás:

  • csak nyári szezonban

Sarudi Fröccsterasz elérhetőségek:

W: Gasztronómia (elmenyfalu.hu)

C: Sarud Élménypart, Kalandfalu