Welovetiszato
Welovetiszato

Pedro Pizza & Grill, étterem – Abádszalók

Pizza és grill ételek széles választéka az abádszalóki Pedro Pizza & Grillnél

Pizza- és grill ételek, valamint frissítő italok széles választéka Abádszalókon. Kedvező fekvésű falatozó sokoldalú, letisztult  étlappal.

Autóval történő érkezés esetén a vendégek igénybe vehetik az étterem ingyenes parkolóhelyeit.

Az abádszalóki étterem reggelivel, választékos ebéddel, bőséges vacsorával várja vendégeit, melynek egy részét látványkonyhán, szabad tűzön készítik el. Grill tálak, steak-ek, frissensültek, halételek, saláták, csoportoknak bográcsos ínyencségek.

Az abádszalóki étterem házhoz szállítást is vállal.

Abádszalók

Abádszalók mint a Tisza-tó egyik legnagyobb és turisztikai szempontból legjelentősebb települése igazi turistaparadicsom. A tó és a természet közelsége adja meg az idelátogatóknak a pihenés és a gondtalan kikapcsolódás örömét.

Abádszalók életét, lehetőségeit jelentősen megváltoztatta a Tisza-tó létrehozása. A tó szigetekkel tarkított, duzzasztással létrehozott árterületéből egy igen jelentős, 14 négyzetkilométer területű, egybefüggő vízfelület található Abádszalók mellett, ezért később itt épült ki a tó idegenforgalmi központja és vált mára Abádszalók a vízisportokat, horgászatot, vadászatot kedvelő turisták kedvelt célpontjává.

Az “Abádszalóki Nyár” rendezvénysorozat kulturális, képzőművészeti, és sportprogramjaival már évek óta a helyi lakosság és az idelátogató turisták szabadidejének tartalmas eltöltését szolgálja. Számos vállalkozás, étterem, büfé, vendégfogadó egység, kemping és csónakkikötő biztosítja a vendégek színvonalas ellátását. A fürdőzés, a kerékpártúrák, és egyéb programok mellett a tó szigetekkel tarkított területén csónakkirándulások, hajókirándulások, vezetett vízitúrák során szerezhetnek új élményeket a vízi kalandra vágyók.

A kiépített strandon minden megtalálható: óriáscsúszda, vízisportszer kölcsönzők, kijelölt jet-ski pályák, hiszen a motoros vízijárművek használata is megengedett. A tó közelében hárommedencés melegített vizű strandfürdő hátsugármasszázs, testmasszázs szolgáltatásokkal áll az idelátogatók rendelkezésére. A csónakázás és egyéb vízisportok mellett felejthetetlen élményt nyújtanak a környékbeli kirándulások kerékpárral, gyalogosan vagy akár lóháton. Az enyhe lejtésű homokos vízpartot napozók és fürdőzők hada lepi el, kipihenve a környéken vagy távolabb tett kirándulások fáradalmait.

Pedro Pizza & Grill nyitva tartás:

  • Hétfőtől vasárnapig  12 órától éjfélig

Fizetés: 

  • SZÉP kártya
  • bankkártya
  • készpénz

Elérhetőségek:

W: www.pedropizzagrill.eatbu.com

E: brumbauertibor@yahoo.com

M: +36 20 444 8712

C: 5241 Abádszalók, Arany János út 15.

F: www.facebook.com/pages/Pedro-Pizza-Grill