Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Murvai SugArt Kézműves Cukrászda – Egyek

Különleges alkalmakra, különleges torták szeretettel készítve Egyeken

Feltörekvő, fiatalos, trendi és a Tisza-tónál mindenképp egyedinek számító, kézzel készített különleges sütemények és torták. Igazi művészi alkotások, melyek bármilyen ünnepség alkalmával megállják a helyüket, és feledhetetlen élménnyel gazdagítják a kóstolót. A Murvai SugArt Kézműves Cukrászda tulajdonosa, Hajdu-Murvai Veronika folyamatosan a tökéletességre törekszik. Életéből már több mint 20 év azzal telt, hogy a nagyija szoknyája mellett ellesett, tökéletes grillázstorta receptje mellett olyan modern, egyedi különlegességek megalkotására is képes legyen, amiről más talán még álmodni sem mert.

A megrendelés történhet a galériában található képek alapján, de nagyon szívesen megvalósít a tulaj egyedi elképzeléseket is.

Egyre gyakoribb igény, hogy a torta olyan alapanyagokból készüljön, amit laktózérzékenyek, vagy épp alacsony szénhidrát diétán lévők is elfogyaszthatnak. A tulajdonos hiszi, hogy az ilyen ételérzékenységgel élőknek is jár ugyanaz az élmény, mint bárki másnak. Számos tortát készített már ilyen kritériumoknak megfelelően.

“Akkor tökéletes egy torta, ha az illatok és az ízek olyan élményt nyújtanak, hogy később könnyen vissza lehessen emlékezni a pillanatra, a boldogságra, amit az ünnepelt a barátai közt, a családja társaságában átélt.”

Murvai SugArt Kézműves Cukrászda kínálat:

  • sütemények
  • esküvői torták, cukorvirágok
  • grillázs torták
  • szülinapi torták

Murvai SugArt Kézműves Cukrászda elérhetőségek:

W: www.murvaisugart.hu
E: veronika@murvaisugart.hu
M: +36 20 335 3997
C: 4069 Egyek, Fő u. 11.
F: www.facebook.com/murvaisugart