Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Kemencés Ház – Poroszló

A vendégház Poroszló fő utcáján, a település központjához közel helyezkedik el. A szálláshelytől 10 perces sétányira található ABC, zöldséges, cukrászda, pékség, bankautomata, orvosi rendelő, a szabad strand és a kikötő.

A ház egy régi felújított polgári ház, új bútoraival, berendezési tárgyaival vidéki hangulatot áraszt. Az apartman 2 hálószobával rendelkezik, melyhez tartozik 2 fürdőszoba, mindegyik szobában 2-2 ágy, 1-1 ággyá alakítható kettő személyes kanapé található. A nappaliban még 1 ággyá alakítható egyszemélyes kanapé várja a vendégeket. A harmadik szoba 2 személyes, amihez szintén tartozik fürdőszoba, viszont konyha nem és nem pótágyazható. A negyedik szoba 2 személyes és pótágyazható. Az így 12+3 személyt befogadó ház 3 fürdőszobával, 1 konyhával és 1 nappalival rendelkezik.

A Konyha gazdagon felszerelt: gáztűzhely elektromos sütővel, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrény fagyasztóval, evőeszközök, tányérok és sütéshez-főzéshez szükséges eszközök találhatók. Kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, valamint vasaló és hajszárító is rendelkezésre áll.

Egy fürdőszoba káddal van ellátva, itt automata mosógép is található, két fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt. 3 szobában televízió található, internet csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik.

Az épület parkosított, füves udvaron helyezkedik el, háziállatokat is szívesen látnak az udvaron.

Parkolási lehetőség az udvarban van.

Udvari fedett kemencével egybeépítve grillezési, bográcsozási lehetőség is van. A gyermekek szórakozását hinta, függőágy biztosítja. Vezetékes vízzel tölthető udvari medence is van.

 

Kemencés Ház elérhetőségek:

W: http://kemenceshazporoszlo.hu/vendegvaro.html

E: kemenceshaz.poroszlo@gmail.com

M: +36 70 394 4403

C: Poroszló, Fő utca 51.

F: https://www.facebook.com/kemenceshazkftporoszlo/