Welovetiszato
Welovetiszato

Halász Vendéglő, étterem – Nagykörű

Tradicionális ízek, finom pizza, retro hangulat a nagykörűi Halász Vendéglőben

Nagyon jó kis étterem Nagykörű központjában a Halász Vendéglő. Príma halételek, a pizza pozitív csalódás (sőt meglepetés!), a kávé is teljesen rendben van.

Nagykörű – az ország cseresznyés kertje

Nagykörű sokszínű falu. A Tisza itt valóban szőke, attól kezdve, hogy visszaszállt medrébe az áradó folyó. De ha az égi színek változását követve a víz néha mélykékre vagy acélszürkére vált is, a parti homok aranyló szőkesége a hóig megmarad. Kevés helyen lelni annyiféle zöldet az Alföldön, mint errefelé. A tavaszodó gátoldalak harsány fűzöldje felejthetetlen. A füzek zöldessárga, áttetsző fátyla olyan színélmény, amelyért visszatér a szépet szerető ember. A falu egyszerre természet- és emberközeli, a gát alatt szellőfutamok borzolják a kiöntés kék vizét. Benne a templom tornya tükröződik.

A parasztházak egyszerű szépségétől a cseresznyevirág hófehér pompájáig, a néptánctól az étteremig, a tiszai naplementétől, a nyári éjszaka frissítő hűvösségéig. Napjainkban az emberek falunkat – sok különleges egyedi ajánlata mellett – azért látogatják, mert lágy, dimbes-dombos lankáival teljes mértékben eltér a szokásos magyar alföldi táj képétől. Magyarország cseresznyéskertje, ahol a hagyomány a modern világgal ötvöződik.

Magyarország cseresznyéskertje bőséges terméssel várja a kirándulókat. A cseresznyés minden évszakban egyaránt vonzó. A téli naplemente felejthetetlen látvány a cseresznyéskert valamelyik magasabb pontjáról, tavasszal hintón járhatják be a vendégek a virágpompába öltözött gyümölcsöst, nyáron roskadoznak a fák a világ egyetlen szív alakú gyümölcse, a cseresznye tűz piros termése alatt, és az ősz mesés színekkel festi be a kerteket.

Egész éves gaszto program a nagykörűi Virágzástól Befőzésig Rendezvénysorozat.

Halász Vendéglő nyitva tartás: 

  • Hétfőtől vasárnapig 7.00-21.00

Halász Vendéglő elérhetőségek:

W: –

T: +36 56 499 014, Asztalfoglalás: +36 30 710 2969

C: 5065 Nagykörű, Kossuth út 12.

F: Halász vendéglő | Facebook

 

További nagykörűi éttermek: Helyek | Welovetiszato