Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
Menü

Csónaktúrák a déli Tisza-tó térségben – Tiszaderzs

Kis csoportos, bárki számára biztonságosan élvezhető túrakenu és evezős családi csónak, illetve motoros csónaktúrákat szerveznek és indítanak a Tisza-tavon.

Céljuk az, hogy a Tisza-tó kevésbé látogatott részeire vigyék el, kisebb csoportokban, családias hangulatban a túrázóikat.

Előre megtervezett túraútvonalakkal dolgoznak, melyen a Tisza-tó legszebb és legérdekesebb részeit láthatják a résztvevők. Az útvonalakon és az időtartamon megbeszélés szerint lehet változtatni.

A túrák Kisköre-Tiszanána Dinnyéshát-Abádszalók-Tiszaderzs-Sarudi öböl, Poroszlói – és Tiszavalki medencék között a Tisza-tavon, Tiszaderzs csónakkikötőből illetve a Katamarán kikötőből történő indulással történnek.

Evezős vízi túrák

A 12 fős családi evezős csónak a Tisza-tavon egyedülálló, ilyen hajótesttel csak a Dunán találkozhatunk. Ezt a hajót a Dunára fejlesztették, az ottani erősebb sodrás és nagyobb igénybevételeknek megfelelve. A hajó CE. megfelelőségi tanúsítvánnyal ellátott, vízitúrázóknak tervezett, abszolút biztonságos csónak, amelyben családok, idősebbek, fiatalok, gyerekek is teljes biztonságban evezhetnek együtt. Fantasztikusan jól siklik, nem borul, nagyon stabil, ízig-vérig családi vízitúrás hajó. 11 fő +kormányos (túravezető) létszámig több család, nagyobb baráti társaság, csoportok túráztatását tudnak ellátni ezzel a hajóval. Nagyobb létszám esetén további 4 fős túrakenukat biztosítanak, amelyekkel már 15 fő fölötti nagyobb csoportok vagy osztályok vízitúráztatását is vállalják.

Motoros vízi túrák

Motoros csónakkal, kormányossal, védőfelszereléssel.

Árak:

  • 4000 Ft/csónak/óra – max. 3 főig
  • 5000 Ft/csónak/óra – max. 6 főig. 6 fő felett minden további fő + 1000 Ft.

 

Jelentkezést csak e-mailben fogadnak el, amelyről visszajelzést küldenek.

Elérhetőségek:

W: http://www.csonakturatiszato.hu/

E: tura@csonakturatiszato.hu

M: +36 70 387 4088

C: Tiszaderzsi Kikötő, Keszeg út

Loading...
Itt is fent vagyunk
Welovetiszato
Őket támogatjuk
Címkék
Welovetiszato