Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Május első hétvégéjén Tiszafüred a tó közepe!

bcsheinz
·
2019. április 24.
Május első hétvégéjén Tiszafüred a tó közepe!

Kicsit előrébb kell tekernünk, már május 1-én, azaz a szerdai munkaszüneti napon beindul a csirkedarálás Tiszafüreden. Este Nagy Feró és a Beatrice lép fel (talán darálnak csirkét is, kéne már valami polgárpukkasztás Feró, mutass valamit!), plusz Freddie az autotune-nal megspékelt popzene királya, a Mesenincs (ilyen zenekart nem találtunk, addig talán megalakul, de ha a Nincs Mese Zenekarról van szó, akkor reméljük nem angolul énekelnek :)) és a The Teachers Dixie Band.

Csütörtökön (május 2.) a legbefutottabb tehetségkutató győztes, Rúzsa Magdi lép fel, előtte/utána Bagossy Brothers Company, akiket nagyon várunk! Az Ismerős Arcok hozzák el a DAC aréna hangulatát, lesz egy kis nemzeti múltidézés. Ja és Konyha (szintén zenész), ami szintén teljesen rendben van!

PÉNTEKEN tényleg jó zenék lesznek: a headliner a Vad Fruttik – nem is kell mondani semmit!!! Bohemian Betyars – uhh nagyon áll!!!! Lesz még Esti Kornél és Elefánt, mindkettő tényleg kell a Tisza-tóhoz, jó zenék ide valók. Ja meg Catsby, ami egy Caro Emerald elektro swing szerűség, dehát nem az 🙁

SZOMBAT esti filmkoktél helyett gyertek Kiscsillag, 30Y koncetre és bár ide a rozsdás bökőt, hogy nem ők e headlinerek aznap este, de a Kerekes Band és Baricz Gergő koncertjére nagyon várunk!

A TÓMÉK teljes programja és jegyvásárlás itt!

VASÁRNAP ninc szene, cserébe CAC kutyakiállítás lesz a kastélyparkban.

 

Címkék:
  • fesztivál,
  • Tiszafüred